Energievergelijkingssites vergelijken

Vergelijker van energievergelijkingssites. Best bezochte energievergelijkers, hoeveel energieleveranciers vergeleken worden en een stappenplan energie vergelijken. Vergelijk energietarieven via energievergelijkingssites van je keus.

 


Energievergelijkingssites

Best bezochte energievergelijkingssites staan bovenaan , volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Independer.nl

Independer is vooral bekend van financiele vergelijkingen, onlangs zijn ze ook begonnen met energie vergelijken. Het kiezen van een energiecontract is best lastig. Er is veel keus en het is lastig te bepalen welk contract en welke energieleverancier het beste bij jou passen. Independer zet voor jou alles helder op een rij en ze helpen je met kiezen en aanvragen.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator

Vergelijk energie via independer.nl


Klimaatgids.nl

klimaatgids.nl vindt dat energie vergelijken meer is dan alleen het vergelijken van de tarieven die je betaalt. Daarom kun je hier, naast het vinden de goedkoopste energieleverancier, bijvoorbeeld ook terugvinden wat de vastrechtkosten per energieleverancier zijn en welke energieleverancier het gunstigst voor je is als je zelf energie opwekt.

Vergelijk energietarieven bij klimaatgids.nl


Energie vergelijken via Pricewise is heel eenvoudig. Op basis van je persoonlijke situatie rekenen ze uit welke energieleverancier het voordeligste contract voor je heeft. Bovendien zetten leveranciers vaak exclusieve kortingen op hun site, waarmee energie vergelijken via Pricewise je veel kan besparen. Via energievergelijkingssite Pricewise.nl vergelijk je grote aanbieders (Essent, Nuon, Eneco) tot en met kleinere spelers of prijsvechters (Greenchoice, Main Energie).

Vergelijk energie via pricewise.nl


Gaslicht.com is een site voor onafhankelijke vergelijking van alle energieleveranciers. Vergelijk de prijzen van energie met elkaar, stap over en bespaar direct veel geld, ook op groene stroom. Vind de goedkoopste energieleverancier met deze Energievergelijker. Je kunt gratis online overstappen en honderden euro's besparen. Alle energieprijzen zijn op basis van actuele tarieven zoals je deze ook terugvindt op jouw energienota.

Vergelijk energie via gaslicht.com


Energieleveranciers.nl

Energieprijzen vergelijken bij alle energieleveranciers en zorgeloos overstappen. Profiteer door exclusieve aanbiedingen en lees klantbeoordelingen. Op energieleveranciers.nl kun je in een paar stappen energieprijzen vergelijken. Vul in de calculator jouw postcode en jouw huidige energieverbruik in en je krijgt direct een overzicht te zien met energie-aanbieders. Daarbij staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan. Je kunt vervolgens direct online overstappen naar de energieleverancier van jouw keuze.


Energie-vergelijken.com (nieuw)

Direct energie vergelijken, en ook jij zult zien dat je teveel voor energie zult betalen wanneer je niet overstapt. Energieprijzen vergelijken is makkelijk met de energievergelijker van Energie-Vergelijken.com. Wil je ook een energievergelijking doen? Ontdek dan hoe simpel het is om de energieprijzen te vergelijken en hoeveel geld je kunt besparen op jouw energiekosten.

Vergelijk energie met energie-vergelijken.com


Overstappen.nl

Goedkope energie? Vergelijk energie-aanbiedingen van 23 energieleveranciers. Altijd een passend product voor jouw situatie. Vergelijk de energieprijzen van verschillende energieleveranciers en bespaar op jouw kosten voor elektriciteit en gas. Overstappen.nl biedt exclusieve kortingen, die je niet direct bij de energieleverancier krijgt.

Energie vergelijken via overstappen.nl


online adverteren www.m4n.nl

EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Met EasySwitch.nl kun je niet alleen onafhankelijk energie vergelijken, maar stap je ook direct snel en voordelig over naar een goedkopere aanbieder. Vergelijk alle aanbieders van energie, stap direct over en bespaar ieder jaar honderden euro's op jouw vaste lasten. Met Easyswitch.nl vergelijk je tarieven bij alle energie leveranciers. EasySwitch is onlangs door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA verkozen tot beste website voor energie vergelijken. EasySwitch is een onafhankelijke overstapservice blijkt uit onderzoek vanuit NMA.

Vergelijk energietarieven bij easyswitch.nl


Energievergelijker.nl

Wil je graag jouw energie vergelijken? Dan ben je bij Energievergelijker.nl aan het goede adres. Ze vergelijken voor jou alle energieleveranciers in Nederland, voor een compleet overzicht van alle energieprijzen. Energievergelijker.nl is een onafhankelijke energievergelijkingssite volgens NMa-onderzoek 2011, met als doel jou te helpen bij het kiezen voor een energieleverancier die bij jou past. Door zelf je voorkeuren op te geven, weet je zeker dat enkel de voor jou geschikte energieleveranciers geselecteerd worden.


Gaswaterlichtsite.nl

De vergelijking en de overstap van gas water licht leverancier is erg gemakkelijk. Je voert jouw jaarlijks verbruik van gas en elektriciteit hieronder in samen met wat aanvullende gegevens. Hierna genereert hun vergelijker voor jou een actueel overzicht van de energieprijzen van alle aanbieders


Budger.nl (nieuw)

Budger is een gratis en onafhankelijke service waarmee een groot aantal verschillende energie aanbiedingen op 1 plek kunnen worden vergeleken, en waarmee je, op basis van persoonlijke voorkeuren, eenvoudig de beste aanbiedingen vindt.

Energie vergelijken bij budger.nl


DePrijsvergelijkers.com is een nieuwe, objectieve energievergelijker van de tarieven van stroom en gas voor alle energieleveranciers in Nederland. Ze ergerden zich aan de ondoorzichtige, hoge tarieven van energieleveranciers en willen met deze site consumenten weer grip bieden op hun uitgaven

Energie vergelijken via deprijsvergelijkers.com


Energievergelijking.nl (nieuw)

Energie vergelijken is een goede manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden. Vergelijk energie en krijg volledig inzicht in de energieprijzen en aanbiedingen van alle energieleveranciers. Je ziet direct welke energieleverancier het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Vergelijk energie met energievergelijking.nl


Energievergelijken.nl

Met Energie vergelijken kun je de goedkoopste energieleverancier vinden op basis van jouw ingevoerde gegevens en direct overstappen. Energie vergelijken doe je in 3 stappen en neemt gemiddeld 10 minuten in beslag. Deze energievergelijker vergelijkt energietarieven van Delta, Dong, E.ON, Electrabel, Eneco Energie, Energie direct, Essent, Greenchoice, Nederlandse Energie Maatschappij, Nuon, Oxxio en Westland. Niet onafhankelijk volgens NMa-onderzoek 2011


Totaalwijzer.nl

Totaalwijzer.nl is eigendom van Bencom BV, het bedrijf van de jonge internetondernemer Ben Woldring uit het Groningse Usquert dat opgericht is in het najaar van 1998. In 2006 is gestart met Totaalwijzer.nl die net als de andere Bencom sites primair gericht is op consumenten. Miljoenen Nederlanders die op zoek zijn naar een alles-in-1 abonnement vinden via Totaalwijzer.nl het beste aanbod. Vergelijk met deze energievergelijkingssite energie abonnementen. Bijkomende kosten worden in de vergelijkingen meeberekend


Energiewereld.nl

Voor een onafhankelijke vergelijking van energieprijzen ga je naar Energiewereld.nl. Vergelijk energieprijzen, stap over via aanmelden en bespaar direct veel geld, ook op groene stroom. Vind de laagste energieprijzen en de goedkoopste energieleverancier met de Energievergelijker. Je kunt gratis online overstappen en direct honderden euro's besparen. Alle getoonde energieprijzen zijn op basis van actuele leveringstarieven zoals u deze ook terugvindt op jouw energienota. Vergelijk bij deze energievergelijker energietarieven van alle energie leveranciers. Zowel grote aanbieders (Essent, Nuon, Eneco) tot en met kleinere spelers of prijsvechters (Greenchoice, Main Energie)


Energie-vergelijken.nl

Energie Vergelijken.nl heeft een nauwe samenwerking met PrizeWize, de meest vooraanstaande energievergelijker van Nederland. PrizeWize is grondig getest door de NMA en de onafhankelijkheid van deze website is dan ook gegarandeerd!


Energieprijzen.net

Het is op ieder moment mogelijk om energie te vergelijken. Wilt u weten waar u het minste voor energie betaalt? Het enige wat u hoeft te doen is de vergelijker in te vullen. Op deze manier wordt op basis van uw situatie geschikte energieleveranciers gevonden.


Energietarieven-vergelijken.nl

Energietarieven vergelijken kan volledig onafhankelijk en heel gemakkelijk. Het is gratis en kost jou slechts 5 minuten. Overstappen is slechts een administratieve kwestie. Maak gebruik van deze energievergelijker en profiteer van de gratis overstapservice.


Slimvergelijken.nl

SlimVergelijken.nl is een sociale vergelijkingssite die jou helpt besparen en hulp biedt aan mensen in ontwikkelingslanden. Vergelijk, stap over en bespaar honderden euro's. Met een deel van de vergoeding die ze ontvangen van bedrijven helpen ze ondernemers in ontwikkelingslanden. Op energievergelijkingssite slimvergelijken.nl zijn alle energieleveranciers onafhankelijk te vergelijken


Vergelijkingssite.com (nieuw)

Vergelijkingssite.com biedt jou inzicht in de energiekosten van alle energieleveranciers. Vergelijk de energieprijzen, de aanbiedingen en de energieleveranciers om te weten wat nu echt de beste en goedkoopste keuze is.

Vergelijk energie met vergelijkingssite.com


Onlineenergievergelijker.nl

Onafhankelijk energie vergelijken kan nu makkelijk en snel met onze slimme tarievenspeurder. Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier of energieprijzen van verschillende energieleveranciers vergelijken? Lees gerust even verder of ga direct aan de slag met onze handige en onafhankelijke energievergelijker.


Energieprijzen-vergelijken.nl (nieuw)

Het vergelijken van de energieprijzen werkt gemakkelijk. Vermeld jouw gegevens zoals jouw postcode en je energieverbruik. Klik op bereken nu en ze laten jou direct zien welke energieleveranciers bij jou in de regio actief zijn. Je ziet direct wie de goedkoopste is. Dien je de aanvraag via deze website in, dan profiteer je bovendien van extra scherpe energieprijzen

Vergelijk energie met energieprijzen-vergelijken.nl


Verandervanenergie.nl

Energie vergelijken houdt in dat je de juiste energietarieven van alle leveranciers naast elkaar kunt zetten. verandervanenergie.nl geeft jou deze mogelijkheid en ze bieden bovendien gelegenheid om direct over te stappen. Op verandervanenergie.nl vergelijk je energie van alle Nederlandse energieleveranciers. Denk aan de grote zoals Nuon, Eneco en Essent maar ook al die veel kleinere prijsvechters die de markt in beweging houden. Denk dan aan BudgetEnergie en Greenchoice.


Vergelijkenergie.com (nieuw)

Hier zie je welke energieleverancier de goedkoopste is op basis van jouw situatie en voorkeuren. Start nu met energie vergelijken en stap direct over naar de goedkoopste energieleverancier.

Vergelijk energie met vergelijkenergie.com


Deenergiegids.nl

Het is aan te raden om regelmatig via energieprijs vergelijk sites na te gaan of uw huidige energie rekening niet te hoog is en of u niet een beter aanbod (soms zelfs bij dezelfde energie leverancier) kunt krijgen. Leveranciers bieden op energie vergelijk sites regelmatig tegen elkaar op om een betere positie in het vergelijk te krijgen. Vaak worden eenmalige kortingen gegeven bij het overstappen. Vergelijk hier de jaarlijkse kosten voor energie en selecteer de goedkoopste energieleverancier. Onafhankelijke energievergelijkingssite volgens NMa-onderzoek 2011


Goedkopeenergieengas.nl (consumenten tip)

Ben je op zoek naar goedkope energie? Dan ben je bij Goedkope Energie en Gas.nl aan het juiste adres. Via hun website kunt u eenvoudig veel geld besparen op jouw jaarlijkse energiekosten door energietarieven te vergelijken.

Vergelijk energie met goedkopeenergieengas.nl


123energievergelijker.nl (consumenten tip)

Bij 123energievergelijker kun je de huidige energietarieven van alle energieleveranciers vergelijken. Wil je in 1 overzicht alle energietarieven vergelijken, inclusief alle aanbiedingen en speciale kortingen? Dat kan met hun onafhankelijke energievergelijker.


Energieprijzen.nl

Energie vergelijken kun je snel en gemakkelijk doen op basis van jou postcode en energieverbruik. Ze maken een energie vergelijking op maat, Je krijgt een overzicht op basis van prijs, milieuwaardering en looptijd van het contract. Energieprijzen.nl vergelijkt voor jou alle energieleveranciers op een onafhankelijke en betrouwbare wijze. Aan jou de keuze welke energieleverancier het beste bij je past. Energieprijzen.nl vergelijkt alle energieleveranciers en biedt u exclusieve kortingen. Onafhankelijke energievergelijkingssite volgens NMa-onderzoek 2011.


Energietoppers.nl (consumenten tip)

Stop met teveel betalen en vind de beste deal met behulp van de energievergelijker van Energietoppers. Meer weten over deze energievergelijker? Lees dan meer over de energievergelijker van Energietoppers op hun website en start direct met energie vergelijken.

Vergelijk energie met energietoppers.nl


Deze vergelijker van energievergelijkingssites accepteert alle energievergelijkers. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Energievergelijkingssite


Met een energievergelijkingssite vergelijk je energietarieven op basis van jouw geschatte verbruik van gas en stroom en de netwerkkosten in jouw regio. Veel vergelijkingssites bieden een welkomstbonus als je overstapt. Je kunt kiezen uit vaste of variable tarieven, verschillende looptijden, en groene of grijze stroom.

Maar wie vergelijkt de energievergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de energievergelijkingssite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven