Klussers vergelijken

Vergelijker van klusser vergelijkingssites. Best bezochte klussites en hoe je een klusopdracht kunt plaatsen. Vergelijk vakmannen via klussites en klus vergelijkers van je keus.


 

Klussites

Best bezochte klussites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Werkspot.nl

Werkspot.nl is marktleider op het gebied van online klusaanbesteding. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen kunnen hier vervolgens op reageren. Zodra een klus is afgerond geven opdrachtgevers een referentie en rapportcijfer aan de vakman. Door deze reviews krijgen medegebruikers een helder beeld van de kwaliteit van de vakman of het klusbedrijf. Plaats gratis je opdracht, vakmannen bieden op je opdracht, vergelijk en kies je vakman, geef een referentie

Klussers vergelijken met werkspot.nl


Biedplaats.nl

Biedplaats.nl is een online platform dat is uitgegroeid tot een toonaangevende website voor zowel particulieren als bedrijven. Om die redenen kunnen ze de kortste weg bieden naar de beste offertes en/of klanten. Biedplaats ziet het als hun taak jou online van de beste offertes te voorzien. Het doel van Biedplaats.nl is om de consument betrouwbare, onafhankelijke offertes te verschaffen. Als consument maak je zelf de keuze voor de aanbieders waardoor je de klus wilt laten uitvoeren. Omschrijf jouw klus, vakmannen doen een bod, vergelijk en kies de beste vakman

Klussers vergelijken bij biedplaats.nl


Op www.klusup.nl plaats je eenvoudig klusjes, van een kast in elkaar zetten tot hulp bij computerproblemen. Voor je het weet staat er een klusser bij je op de stoep om je uit de brand te helpen.

Klussen vergelijken via klusup.nl


Klusser.nu (nieuw)

Plaats jou klus of vacature, ontvang reacties van professionals, maak jou keuze. Zo simpel is het. Neem zelf een kijkje en plaats je klus en vacature geheel gratis en vrijblijvend. Ook voor klussers en ondernemers is het geheel gratis om te adverteren en reageren.

Vakmannen vergelijken via klusser.nu


Devakman.info

Wie in zijn huis of bedrijf rondkijkt, komt al gauw diverse klussen tegen. Of het nu gaat om verbouw, renovatie of onderhoud van woningen en bedrijfspanden. De Vakman is van vele markten thuis. Als je kiest voor De Vakman, dan kies je voor een veelzijdig klussenbedrijf. Je kunt lokaal zoeken en profielen vergelijken.

Vakmannen vergelijken via devakman.info


Vindvakman.nl

Geen tijd of zin om zelf een vakman te zoeken? Dan doet vindvakman.nl dat voor jou. Omschrijf het werk dat je wilt laten doen. Vinvakman.nl selecteerd dan twee goede vakmannen bij jou in de regio en laten hen vrijblijvend een offerte aan jou uitbrengen.. Op deze manier kun je in weinig tijd toch een goede vakman vinden. Je kunt lokaal zoeken en vergelijken op basis van profielen.

Vergelijk vakmannen met vindvakman.nl


Klusopdracht.nl

Via Klusopdracht.nl plaats je GRATIS en geheel vrijblijvend een klusopdracht. Vanaf dat moment kunnen klussers, klusbedrijven en bouwbedrijven reageren op de opdracht door een bericht te sturen met daarbij een verzoek tot het maken van een een afspraak (voor bezichtiging) of eventueel al een richtprijs te geven. In geen enkel geval worden contactgegevens vrijgegeven, je bepaald ZELF op welke reacties je wenst in te gaan!

Vergelijk klus opdrachten bij klusopdracht.nl


Klusspot.com

Heb je klusje of een rigoureuze verbouwing, het maakt allemaal niets uit. KlusSPOT zorgt simpel en snel voor scherpe offertes van vaklieden en bedrijven, die vakwerk willen afleveren en daarbij de Prijs en Kwaliteit niet uit het oog verliezen. Wat uiteindelijk resulteert in de juiste vakman op de juiste ( werk ) plek. Je bespaart daarmee niet alleen tijd maar ook geld want het plaatsen van een klus is voor opdrachtgevers geheel GRATIS. Plaats gratis jouw klusopdracht(en), klusbedrijven doen een bod, Vergelijk en kies zelf de vakman die bij jou past


Deze vergelijker van klusser vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Klussite


Met een klussite plaats je jouw klus zoals aanbouw of verbouw van bijvoorbeeld jouw badkamer, garage, dakgoten, daken, dakkappelen, gevels, keukens, kozijnen, tegels, vloeren of schoonmaak en vergelijk je de aanbiedingen.

Maar wie vergelijkt de klussites? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de klussite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

 

Google link suggesties

Klik = naar boven