Makelaars vergelijken

Vergelijker van makelaar vergelijkingssites. Best bezochte makelaar vergelijkingssites en makelaarsites, en hoeveel makelaars vergeleken worden. Vergelijk makelaars en makelaarskosten via makelaarsites en vergelijkers van je keus.


 

Makelaar vergelijkingssites

Best bezochte makelaarsites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Makelaarstarieven.com

De website Makelaars Tarieven.com bevat de gegevens van elke makelaar in Nederland. Steeds meer makelaars plaatsen ook hun tarieven voor aankoop en verkoop opdrachten. Het doel van deze website is niet alleen een compleet overzicht van alle makelaars, maar ook een zo actueel mogelijk overzicht. Daarom is besloten om alle makelaars login gegevens te geven zodat elke makelaar zelf zijn gegevens kan aanpassen

Vergelijk makelaars via makelaarstarieven.com


Makelaarsbeoordelingen.nl

MakelaarsBeoordelingen.nl is een volledig onafhankelijk platform. Hun doel is om je volledig te informeren over de diverse diensten en makelaars. Dit doen ze onder andere door de kwaliteit van makelaars inzichtelijk te maken middels beoordelingen die hun bezoekers plaatsen. Zo hoeft de consument niet alleen op prijs of plaats een keuze te maken.

Vergelijk makelaars via makelaarsbeoordelingen.nl


Makelaarvergelijk.nl

Voer jouw woningwaarde en postcode in. Je krijgt dan meteen een overzicht te zien van de goedkoopste makelaars. Selecteer een makelaar en klik op aanvragen om een vrijblijvende makelaar offerte aan te vragen.
Alle Makelaars zijn plaatselijk bekend en erkend; NVM, VBO, VastgoedPRO. Unieke beoordelingen: reviews van klanten; Makelaar werkt met All-in tarieven, er komen geen extra kosten meer bij.

Vergelijk makelaarskosten via makelaarvergelijk.nl


makelaarvergelijker.com (nieuw)

De zoektocht naar een Internetmakelaarvergelijkingssite leverde niets op dus gingen ze zelf aan de slag. Eerst met het indexeren van zoveel mogelijk makelaars, hun gegevens, beoordelingen en de aangeboden pakketten. Daarna met het ontwikkelen van een overzichtelijke categorisatie, indeling en weergave van de gegevens waaruit uiteindelijk de huidige website als zodanig is ontstaan.

Vergelijk internetmakelaars via makelaarvergelijker.com


Deze vergelijker van makelaar vergelijkingssites en makelaarsites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Makelaar vergelijkingssite


Met een makelaar vergelijkingssite vergelijk je de makelaarskosten voor aankoop van een woning, of verkoop van een woning in jouw buurt (zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen). Maar wie vergelijkt de makelaarsites en makelaar vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de makelaar vergelijkingssite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven