Rijscholen vergelijken

Vergelijker van rijschool vergelijkingssites. Best bezochte rijschool vergelijkingssites en hoeveel rijscholen vergeleken worden. Vergelijk rijlessen via rijles sites en rijschoolvergelijkers van je keus.


 

Rijschool vergelijkingssites

Best bezochte rijles sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Rijles.nl

Informatie over ruim 7000 rijscholen incl. slagingspercentages, prijzen, lespakketten en lesprijzen. Daarnaast kun je onbeperkt gratis theorie examens oefenen en hun studieadviseur analyseert jouw studieresultaten en geeft passend studieadvies.

Rijscholen vergelijken bij rijles.nl


Autorijschooltarieven.nl

Op deze website vind je het complete overzicht van de tarieven van alle autorijscholen in Nederland. Er is namelijk flink wat keuze in rijscholen en het is nog niet zo gemakkelijk om de autorijschool te vinden die het beste bij jou past. Een goed gekozen rijschool kan al snel veel geld schelen. Vergelijk auto rijschool tarieven van circa 3000 rijscholen. Zoeken via een zoekbox.

Vergelijk rijscholen bij autorijschooltarieven.nl


Rijschoolgegevens.nl

Hier vind je de examenresultaten van rijscholen die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het CBR. Maar ook welk soort lessen rijscholen geven, hun contactgegevens en vaak een webadres. Vergelijk alle bij het k.v.k en CBR ingeschreven rijscholen en vergelijking van slagingspercentages.

Rijscholen vergelijken via rijschoolgegevens.nl


Rijschoolregister.nl (nieuw)

Momenteel zijn er maarliefst meer dan 7000 rijscholen in Nederland. Rijschoolregister.nl vindt het belangrijk dat je gemakkelijk een keuze moet kunnen maken bij welke rijschool je rijlessen gaat volgen. Daarom helpen ze je bij het vergelijken en vinden van de meest geschikte rijschool bij jou in de buurt. Via hun website vind je up-to-date gegevens van alle rijscholen in Nederland. Bij het vergelijken van rijscholen worden niet alleen de slagingskansen meegenomen, maar ook andere belangrijke factoren zoals; het aantal lessen tot het eerste examen, de rijschool locatie, prijzen, en ervaringen. In totaal wordt er gekeken naar meer dan 50 verschillende factoren. Vergelijk rijscholen bij jou in de buurt, en vind jouw toekomstige rijschool op RijschoolRegister.nl.

Vergelijk rijscholen met rijschoolregister.nl


Snizoo.nl (nieuw)

Snizoo wil consumenten en bedrijven helpen bij het kiezen van de juiste dienstverleners. Voordat je een bedrijf kiest heb je veel informatie nodig. Vragen zoals welke kwaliteit kan ik verwachten, wie zitten er bij mij in de buurt en wat kost het, worden vaak gesteld. Op Snizoo kunnen mensen rijscholen vergelijken op basis van prijs, reviews en aanvullende specialiteiten. Vergelijk ruim 7000 rijscholen

Vergelijk rijlessen via snizoo.nl


Studentrijbewijs.nl

Wat kost rijles of een rijopleiding? Vergelijk rijscholen op tarieven en kwaliteit. Bespaar tijd en geld. Ontvang een overzicht met unieke acties van rijscholen in jouw regio. Je krijgt eenmalig een email. Het is gratis en vrijblijvend. Het is voor iedereen. Ook als je geen student bent ...


Rijbewijsplaneet.nl

Een goede rijopleiding is een investering voor het leven. Een rijbewijs gaat een heel leven mee en is daarmee een van de meest duurzame investeringen die je ooit zal doen. In jouw woonplaats zijn ongetwijfeld diverse rijscholen gevestigd. Maar welke rijschool is het meest geschikt voor het halen van je rijbewijs? rijbewijsplaneet.nl helpt je hiermee. Met de vermelding van honderden rijscholen inclusief pakket tarieven, foto's en duizenden reviews. Vraag nu snel een proefles aan op rijbewijsplaneet.nl en ga gratis met je vrienden paintballen.


Rijschoolkosten.nl

Een overzicht van elke rijschool die actief is in alle regio's van het land. Zoek een bepaalde rijschool om het rijbewijs te halen bij u in de regio. Voor alle rijscholen verzamelen ze zoveel mogelijk gegevens om in contact te komen.


Rijschoolvergelijker.net

Rijschoolvergelijker.net is de ideale hulp bij het kiezen van jouw autorijschool voor het behalen van je rijbewijs. Ze hebben de grootste verzameling van ervaringen met rijscholen online. e kunt alle rijscholen bij jou in de buurt opzoeken en van deze rijscholen de slagingspercentages vergelijken. Naast de slagings percentages zijn ook de ervaringen van anderen terug te lezen. Raden anderen jou deze rijschool aan? Lees reacties, vergelijk ze,kies jouw rijschool en haal binnen no time je rijbewijs. Vergelijk alle rijscholen. Vergelijking van slagingspercentages en ervaringen van anderen


Deze vergelijker van rijlschool vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite rijscholen


Met een rijscholen vergelijkingssite vergelijk je rijscholen op kenmerken zoals soort rijles (auto, bromfiets, motor, brommobiel, taxi, vrachtwagen, bus), rijschoolgegevens, prijzen autorijles, duur per les, prijs theorie examen, of prijs praktijk examen.

Maar wie vergelijkt de rijles sites en rijschool vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de rijles vergelijkingssite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

 

Google link suggesties

Klik = naar boven