Ziekenhuizen vergelijken

Vergelijker van ziekenhuis vergelijkingssites en zorgsites. Best bezochte ziekenhuis vergelijkingssites en wat ze voor jou vergelijken. Vergelijk de beste ziekenhuizen en klinieken via ziekenhuis sites, zorgsites en ziekenhuisvergelijkers van je keus.

 

Ziekenhuis vergelijkingssites

Best bezochte ziekenhuis sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Independer.nl/ziekenhuizen

Goede zorg is belangrijk. Daarom kan je bij independer alle ziekenhuizen en klinieken vergelijken op basis van de Independer kwaliteitsscore en patientervaringen. Selecteer de afdeling of behandeling van je keuze en vind gemakkelijk de beste zorg voor jouw situatie.. Vergelijk alle ziekenhuizen op kwaliteit van de behandeling, wachtlijst en beoordelingen van andere patiƫnten.

Vergelijk ziekenhuizen via independer.nl


CZ.nl

Ben je op zoek naar een zorgverlener, leverancier of zorginstelling in de buurt? Of ben je op zoek naar kwaliteitsinformatie over ziekenhuizen of kraamzorg? CZ kan jou adviseren, zodat je de zorg vindt die je nodig hebt. Zoek op specialisme en afstand. Geeft informatie over hoe de behandeling in dit specifieke ziekenhuis in zijn werk gaat

Ziekenhuizen vergelijken bij CZ.nl


Zorgkaartnederland.nl

ZorgkaartNederland biedt een compleet en onafhankelijk overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Deze website biedt jou tevens de gelegenheid om jouw zorgverlener en/of een zorgorganiatie (ziekenhuis, praktijk, zorgcentrum) te waarderen. Hiermee help je andere bezoekers die op zoek zijn naar een zorgverlener en geef je zorginstellingen en zorgverleners praktische suggesties voor het verder verbeteren van hun dienstverlening. Vergelijk 325 ziekenhuizen op consumentenbeoordelingen.

Vergelijk ziekenhuizen met zorgkaartnederland.nl


Zorgkiezer.nl

Je kunt met zorgkiezer eenvoudig een ziekenhuis of kliniek zoeken op basis van specialisme, behandeling, zorgverzekeraar en naam. Vergelijk direct alle ziekenhuizen en klinieken in Nederland op kwaliteit en wachtlijst. Vergelijk kwaliteit van de zorg en de wachtlijst.

Vergelijk ziekenhuizen bij zorgkiezer.nl/ziekenhuis


Kiesbeter.nl

KiesBeter.nl is een website van de overheid over zorg en kwaliteit. De informatie van kiesBeter.nl is onafhankelijk en betrouwbaar en helpt jou bij het maken van keuzes in de zorg. Vergelijk kwaliteit van de zorg en de wachtlijst.

Ziekenhuizen vergelijken via kiesbeter.nl


Deze vergelijker van ziekenhuis vergelijkingssites en zorgsites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite ziekenhuizen


Met een ziekenhuis vergelijkingssite vergelijk je ziekenhuizen en klinieken op kenmerken zoals afdelingen, behandelingen, reviews, of vergoeding door welke zorgverzekeraars.

Maar wie vergelijkt de ziekenhuis sites, zorgsites en ziekenhuis vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de ziekenhuisvergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

 

Google link suggesties

Klik = naar boven