Over ons

ConsumentenVergelijking.nl brengt waar mogelijk in kaart welke vergelijkingssites er zijn, welke sites het best bezocht worden, de rol van de vergelijkingssites, wat ze voor jou vergelijken en hoeveel kenmerken je kunt vergeleken.

 

Breder zoeken op tips , privacy, of linkpartners

Doel van de site

Vergelijkingssites vliegen als paddenstoelen uit de grond. Welke moet je kiezen? Om die keus wat makkelijker te maken geven we, waar mogelijk antwoord op de volgende vragen:

- Welke vergelijkingssites zijn er voor het product of de dienst dat je zoekt?

- Welke vergelijkingssites worden het best bezocht?

- Wat wordt er vergeleken?

- Hoeveel kun je vergelijken?

- Wat is de rol van de vergelijker?

Waarom via ons vergelijken?

Grootste indexatie van vergelijkingssites in Nederland. Onafhankelijke weergave via de alexa traffic rank, mysteryshop verslagen, geef tips, en stem zelf op vergelijkers welke je de beste vindt.

Handige tool

Je bespaard tijd met het zoeken naar de juiste vergelijkingsite en met het zoeken naar de juiste vergelijkingmodule op de site die je uitkiest. Via de tekstlink ga je rechtsreeks naar de vergelijkingsmodule van je keus.

Alexa traffic rating

Alexa is een site dat traffic meet. Een site met een traffic rank van 1000.000 zit wereldwijd bij de 1 miljoen best bezochte sites van het Internet. Hoe lager de rank hoe beter de site bezocht wordt. Zo heeft google.com Alexa traffic rank 1.

Belangrijkste factoren voor het bepalen van de traffic rank zijn het aantal bezoekers en hoeveel er doorgeklikt wordt op de site. De rating is op basis van een steekproef. Alexa verzameld alleen gegevens van bezoekers die de Alexa toolbar hebben geïnstalleerd. Uiteraard is dit niet geheel nauwkeurig maar het geeft wel een richtlijn hoe populair de site is. Indirect is dit een vergelijking voor en door consumenten.

Alexa traffic rank van Consumentenvergelijking.nl

Veranderingen in de top 3

De redactie zorgt voor vermelding van veranderingen in de top 3 van best bezochte sites, zo kun je ontwikkelingen in de markt volgen.

Consumenten vergelijking

Vergelijkingssites vergelijken producten en diensten, maar wie vergelijkt de vergelijkers? Juist ...wij, de consumenten. Deel ervaringen, meningen of tips over vergelijkingssites. Toegang kan verkregen worden via de aanmeldservice van facebook, yahoo, AOL en hotmail.

Spelregels discussie forum

De geplaatste informatie is openbaar en voor iedereen toegankelijk. Wees voorzichtig met uitspraken en plaats geen persoonlijke gegevens als e-mailadres, huisadres en telefoonnummer
Plaats alleen berichten die relevant zijn voor de lopende discussie.
Plaats geen persoonlijke gegevens van anderen.
Toon respect voor anderen op het forum.
Plaats geen kwetsende, discriminerende, rasistische of opruiende berichten.
Val elkaar niet persoonlijk aan.

De redactie doet haar best om ongewenste berichten zo snel mogelijk te verwijderen. Indien van mening dat een bericht verwijderd dient te worden, stuur dan een e-mail naar info@consumentenvergelijking.nl

Mystery shoppen

De redactie zorgt voor mystery shop verslagen waarbij willekeurige producten en diensten vergeleken worden bij meerdere vergelijkingssites en aanbieders. Deze verslagen kunnen op relevante pagina's en op mysteryshoppen.blogspot bekeken worden. Daarnaast zorgt de redactie voor stappenplannen, tips, en nieuws over vergelijkingssites.

Sociaal

Ontwikkeling omtrend deze site en vergelijkingssites kunnen gevolgd worden via google plus , facebook en linkedin . Zakelijke volgers worden altijd teruggevolgd.

Vergelijkingssite weblog

Nieuws, tips en ontwikkelingen omtrent vergelijkingssites worden geplaatst op vergelijkingssite.blogspot

Defenitie vergelijkingssite

Een vergelijkingssite is een website waar consumenten en bedrijven producten of diensten van verschillende ondernemingen met elkaar kunnen vergelijken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een database waarin op specifieke kenmerken geselecteerd (gefilterd) wordt. Er is sprake van online weergave van de resultaten zonder dat de consument of organisatie daarvoor eerst contactgegevens moet verstrekken en er kan vergeleken worden op meerdere kenmerken via het resultatenoverzicht.

Vergelijkingsoverzicht

Vergelijkingsoverzichten maken vaak geen gebruik van een database. We accepteren deze sites als het overzicht dusdanig compleet is dat consumenten een objectieve keuze kunnen maken. Daarbij vermelden we dat het een vergelijkingsoverzicht betreft.

Webwinkels en warenhuizen

Voor consumenten die de voorkeur geven aan winkelen bij grote webwinkels en bekende warenhuizen is op de specifieke product pagina's in kaart gebracht welke webwinkels en warenhuizen het best bezocht worden.

Premium

Vergelijkingssites die adverteren op deze site krijgen een premium vertoning in het overzichtsveld door middel van een niet klikbare banner of logo en een tekst link. De top 3 sites met de beste alexa traffic rank in elke categorie krijgen voor het gebruikersgemak, en om mogelijke adverteerders een beeld te geven van het verkeer via dit kanaal een link naar de vergelijkingsmodules op de site. Als een top 3 vergelijker echter geen samenwerking wenst via hun eigen reeds aangeboden partner programma verliest deze partij links vanaf deze site naar de vergelijkingsmodules van het afgewezen programma, en eventuele andere links naar vergelijkingsmodules/categorieen waar geen partner programma voor is. Indien er wel een een accepetatie is voor bestaand partner programma voor een bepaalde categorie bekijkt de redactie of er ook andere categorieen zijn waar naar doorgelinkt kan worden. Vanaf plaats 4 is de link afhankelijk van de samenwerking met consumentenvergelijking.nl. Adverteren is zowel mogelijk via bestaand affiliate aanbod als via een ander met consumentenvergelijking.nl overeengekomen advertentiemodel. Dit is een overgangsmodel tot consumentenvergelijking.nl met een eigen cpc/cpl partner programma begint.

Vragen, suggesties en voorstellen kunnen gemaild worden naar info@consumentenvergelijking.nl

Selectie

Alle prijsvergelijkingssites en productvergelijkingssites in de categorie algemeen krijgen een link naar de website. Bij de specifiekere product categorie pagina's werken we met een selectie van relevante vergelijkingssites en een top 10 van de volgens de alexa traffic rank populairste webwinkels. De selectie vermelding van vergelijkingssites en linkplaatsing voor webwinkels is afhankelijk van de met consumentenvergelijking overeengekomen samenwerking.

Aanmelden vergelijkingssites en webwinkels

We accepteren alle vergelijkingssites die voldoen aan bovenstaande definitie van een vergelijkingssite. Mail naar info@consumentenvergelijking.nl om een vergelijkingssite of webwinkel aan te melden.

Link partners

Sommige wesites zijn qua onderwerp wel gerelateerd maar komen niet direct in aanmerking voor vermelding in de overzichtsvelden. Deze sites kunnen na overleg met de redactie van consumentenvergelijking.nl vermeld worden op de link partner pagina

Algemene Voorwaarden

Wij houden ons het recht voor om vergelijkingssites uit de lijst te verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als een vergelijkingssite zwaar bekritiseerd wordt door overheids of consumentenorganisaties, of als er geen transparantie op de site is over kernvragen zoals: wat wordt er vergeleken?, hoeveel kun je vergelijken?, wat is de rol van de vergelijker?

Disclaimer

ConsumentenVergelijking.nl is zorgvuldig bij het verzamelen, invoeren en analyseren van gegevens op haar website. Desondanks kunnen er door foutieve informatie, technische storingen en/of andere oorzaken fouten ontstaan op de website dan wel bij de getoonde informatie.

ConsumentenVergelijking.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door ConsumentenVergelijking.nl of door u aan ConsumentenVergelijking.nl middels de website ConsumentenVergelijking.nl of anderszins langs elektronische weg.

Het gebruik van ConsumentenVergelijking.nl is voor eigen risico van de bezoeker. Elke beslissing tot aankoop van producten en/of diensten als resultaat van informatie verkregen via ConsumentenVergelijking.nl is uw eigen, volledige verantwoordelijkheid.

ConsumentenVergelijking.nl aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of idee├źn verstrekt door of namens ConsumentenVergelijking.nl via deze website ConsumentenVergelijking.nl.

ConsumentenVergelijking.nl aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

ConsumentenVergelijking.nl garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Advertentie

 

Google link suggesties

Klik = naar boven