Autobanden vergelijken

Vergelijker van autobanden vergelijkingssites en webwinkels. Selectie van autobanden vergelijkingssites, best bezochte autobanden webwinkels, en overzicht van de montagekosten. Vergelijk autobanden via autobanden sites en bandenvergelijkers van je keus.

 

Autobanden vergelijkingssites

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Rezulteo-banden.nl

Sinds 2012 kunnen Nederlandse autobezitters via het Europese rezulteo platform op www.rezulteo-banden.nl de meest vooraanstaande Nederlandse verkooppunten van autobanden vergelijken op de prijzen van hun producten. Om kwaliteit te blijven garanderen, worden alleen verkooppunten met een uitstekende reputatie op het gebied van levering, algemene klanttevredenheid en productiedatum (DOT-code) vermeld. Als bandengids voorziet rezulteo de consument waar nodig van advies over hun huidige of nieuwe autobanden. Let op: rezulteo verkoopt zelf geen autobanden. Per band kan de gewenste/goedkoopste verkoper geselecteerd worden om vervolgens via de betreffende site het aankoopproces af te ronden. Dagelijks worden op de Nederlandse site ruim 81.000 prijzen van gemiddeld 3.700 productgroepen vergeleken. De rezulteo websites - actief in 20 landen - zijn niet gelinkt aan een bandenfabrikant of bandenverkooppunt.

Vergelijk autobanden via rezulteo-banden.nl


Bandenspotter.nl

Bandenspotter.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autobanden. Aanbieders en autobanden kun je op prijs vergelijken en meteen online bestellen. Deze site bevat het volledige bandenassortiment van 20 aanbieders inclusief actuele prijzen. Ze zijn objectief en onafhankelijk, verkopen zelf geen autobanden en zijn niet verbonden aan een aanbieder. In hun database staan ongeveer 32.000 banden met 165.000 prijzen.

Vergelijk autobanden via bandenspotter.nl


Selectie algemene vergelijkingssites

Overzicht van alle prijsvergelijkingssites en alle productvergelijkingssites


Beslist.nl / autobanden

Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland. Je kunt autobanden, prijzen en shops met elkaar vergelijken en bepalen waar je een product het beste online kunt kopen en bestellen. Via beslist.nl vergelijk je ruim 25.000 autobanden van 7 online winkels. Je kunt zowel A-merk als merkloze autobanden kopen. Selecteren kan op bandenmaat, winkel, merk en weertype.

Autobanden vergelijken met beslist.nl


Autoband webwinkels

Best bezochte autobanden sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank


Dertig jaar na de oprichting is Kwik-Fit uitgegroeid tot de grootste autoserviceketen van Europa. In Nederland telt Kwik-Fit al meer dan 180 filialen en dit aantal neemt nog steeds toe. Vergelijk autobanden van apollo, goodyear, continental, michelin, pirelli, bridgestone, vredestein, dunlop.

Aantal montagepunten: Alle kwik-fit vestigingen. Montage kosten 19,- euro per autoband *

Vergelijk autobanden met Kwik-Fit


autobandenmarkt.nl

Via Autobandenmarkt.nl vergelijk je meer dan 100 merken. Je kunt meer dan 25.000 verschillende bandentypes vergelijken (alle online shops tezamen). bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen Nederland. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Aantal montage partners: 750. Montage kosten 13,25 tot 22 euro per autoband *

Vergelijk autobanden met autobandenmarkt.nl


Euromaster.nl

Met Euromaster.nl vergelijk en koop je kwaliteitsbanden tegen gunstige prijzen. Euromaster verkoopt hoogwaardige merken als: Michelin, Dunlop, Goodyear, Pirelli, Vredestein en BF Goodrich. Via de zoekmodule kun je selecteren op breedte, hoogte, inchmaat, snelheidindex, draagvermogen, seizoen en merk.

Aantal montagepunten: meer dan 80. Montage kosten 20,- euro per autoband *

Banden vergelijken met euromaster.nl


Winterbanden.nl is een van de grootste online leverancier van winterbanden en andere relevante auto producten in Nederland en Belgie. Met een grootaantal bezoekers vanuit Nederland en het breedste assortiment heeft Winterbanden.nl een nummer goede positie in online-winkelen voor winterbanden, stalen velgen of lichtmetalen velgen

Aantal montage punten: Momenteel beschikt Winterbanden.nl over 500 montagevestigingen verspreid door Nederland, Belgie en Luxemburg. Montage kosten 12.5 tot 22,85 euro per autoband, vermeld niet of ventileren en verwijderingsbijdrage inbegrepen is *

Vergelijk autobanden via winterbanden.nl


Autobanden kopen doe je zeer goedkoop op BandenConcurrent.nl. Je kunt gemakkelijk jouw bandenmaat invoeren en ziet direct al onze prijzen. In combinatie met de lage prijzen voor montage heb je altijd een uitstekende deal. Via Bandenconcurent.nl vergelijk je onder andere Michelin, Bridgestone, Goodyear, Dunlop en Vredestein.

Aantal montagepunten: Meer dan 300. Montage kosten 10,- tot 20,- euro per autoband *

Autobanden vergelijken met bandenconcurrent.nl


Popgom.nl

Banden kopen auto: Je vindt in een oogopslag het artikel dat je wilt, Bij POPGOM kun je jouw banden kopen door te kiezen uit een breed assortiment merken en modellen. Vergelijk de prijzen, evalueer de performance, ontdek de technische specificaties van ieder product: hier vindt je alle voorwaarden samen voor de overwogen aankoop. POPGOM verkoopt autobanden van alle merken. Meer dan 1.000.000 banden op voorraad

Aantal montagepunten: 225 in Nederland. Montage kosten 14,75 euro per autoband *


Autobanden-365.nl

Op deze autobanden-website is veel informatie te vinden over Zomerbanden en All-Weather banden. Om een keuze te maken uit alle soorten en maten autobanden kunt u zoeken op Automerk, Bandmaat of Bandenmerk. Autobanden-365.nl vergelijkt de prijzen van alle beschikbare autobanden in Nederland. Van zomerbanden tot all weatherbanden en van premium merken ten opzichte van budgetmerken.

Aantal montagepunten: meer dan 600. De montagekosten zijn wisselend per montage bedrijf, maar reken op 10,00 tot 25,00 euro per band

Vergelijk met autobanden-365.nl banden


Bandengids.nl

Sinds de oprichting in 2006 ligt de focus bij Bandengids op de online verkoop van banden, velgen en accessoires. Dankzij de unieke online shopsysteem en een efficiente bedrijfsvoering kunnen ze jouw de beste kwaliteit tegen lage prijzen garanderen. Vergelijk zowel A-merk als merkloze banden.

Aantal montagepunten: meer dan 390. Montage kosten 10,- tot 17,50 euro per autoband, vermeld niet of ventileren en verwijderingsbijdrage inbegrepen is *


Bandenuniversum.nl

Voordelige banden van verschillende merken voor auto, transporter en Off road. Over het algemeen rekenen we geen verzendkosten, alleen bij betaling via rembours wordt 12,00 euro rembourskosten in rekening gebracht. Ondanks ons grote assortiment is het mogelijk te leveren binnen 2-3 dagen na het ontvangen van jouw opdracht.

Aantal montagepunten: onduidelijk, montage kosten onduidelijk


Via Autobandencolectief.nl vergelijk je meer dan 50.000 verschillende autobanden van 150 verschillende bandenmerken. De autoband prijzen liggen tot wel 40% lager dan bij de reguliere bandenhandel.

Aantal montage punten: honderden in zowel Nederland als Belgie. Montage kosten 12,5 tot 22.85 euro per autoband *

Vergelijk autobanden via autobandencollectief.nl


Bij BandenShop.nl vind je een groot assortiment banden. BandenShop.nl heeft alle soorten banden in het assortiment zitten. Winterbanden, zomerbanden, vier seizoenenbanden, run flat banden of SUV/4x4, BandenShop.nl heeft ze. Bij BandenShop.nl vind je veel verschillende merken. Michelin banden, Vredestein banden, Falken banden, Bridgestone banden en Goodyear banden zijn maar een klein greep uit het brede assortiment van BandenShop.nl. BandenShop.nl biedt een groot online/offline assortiment lichtmetalen velgen, stalen velgen en alle soorten banden.

Vergelijk autobanden bij bandenshop.nl


Bij Velgen.eu kun je terecht voor goedkope lichtmetalen velgen, stalen velgen met winterbanden, zomerbanden en andere compleet sets. Velgen.eu biedt een ruim assortiment velgen met banden aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De keuze is erg uitgebreid bij Velgen.eu. Verder betalen klanten bij velgen.eu nooit verzendkosten

Vergelijk autobanden via velgen.eu


MotorbandenCollectief.nl biedt jou een groot online assortiment motorbanden. MotorbandenCollectief.nl heeft 6 verschillende soorten motorbanden in het assortiment. Je vindt bij MotorbandenCollectief.nl banden voor jouw sportmotor, tourmotor, supersportmotor, supermoto-motor, cross motor en custom motorbanden.

Motorbanden vergelijken bij motorbandencollectief.nl


Bandenoutlet.nl (nieuw)

BandenOutlet.nl is een Nederlandse webwinkel met hoge kwaliteit zomerbanden, winterbanden en all-seasonbanden (merkbanden) tegen lage prijzen. Via de webshop kun je hun assortiment bekijken en bestellen, en gelijk een afspraak inplannen voor montage door een van de bij hun aangesloten montagepartners. BandenOutlet.nl geeft jou betrouwbare service en gemak en heeft een groot autobanden productaanbod.

Vergelijk banden met bandenoutlet.nl


Autobandenprijsvechter.nl

Autobandenprijsvechter is in de Internet bandenbranche werkzaam sinds 2006 en hebben inmiddels duizenden tevreden klanten. Met de Autobanden Prijsvechter site is de doelstelling de laagste prijs voor banden te bieden en toch een goede service te leveren. Via Autobandenprijsvechter.nl vergelijk en koop je bekende autobanden merken zoals o.a Michelin, Continental en Bridgestone maar ook voor goedkope B-merk banden. In totaal beschikken ze over zo'n 60 merken.

Aantal montagepunten: meer dan 350. Montage kosten 17,5 tot 18,- euro per autoband *


* De montagekosten voor het balanceren, ventielen en de verwijderingsbijdrage zijn op basis van een steekproef in de stad Utrecht op 28 oktober 2012.

Deze vergelijker van autoband vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites en de top 10 best bezochte webwinkels. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een webshop of vergelijkingssite


Vergelijkingssite autobanden


Met een autobanden vergelijkingssite vergelijk je autobanden op kenmerken zoals soort autoband (winterbanden, all seison, zomerbanden), merk, diameter in inches, breedte in mm, hoogtemaat, materiaal, winkel, beoordelingen of prijs.

Maar wie vergelijkt de autobanden sites, vergelijkers en webwinkels? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de autobanden website welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

 

Google link suggesties

Klik = naar boven