Autoverzekering vergelijken

Vergelijker van autoverzekering vergelijkingssites. Best bezochte autoverzekering vergelijkingssites, rol van de vergelijkers en hoeveel autoverzekeraars vergeleken worden. Vergelijk autoverzekeringen via autoverzekering sites en vergelijkers van je keus

 

Autoverzekering vergelijkingssites

Best bezochte autoverzekering sites staan bovenaan, volgens de Alexa traffic rank

Breder zoeken op bedrijfswagenverzekeringen , camperverzekeringen, oldtimerverzekering , quad verzekering of vrachtwagenverzekeringen

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Independer Auto 468x60

Independer vindt de beste autoverzekering voor jouw situatie zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Vaak geven ze ook nog een extra korting op de autoverzekering. Binnen enkele minuten vergelijk je via Independer.nl ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator, direct kanaal Achmea groep

Vergelijk autoverzekeringen via independer.nl


Wanneer je een autoverzekering afsluit, wil je natuurlijk de beste polisvoorwaarden tegen de laagste premie. Bij PriceWise ben je dan op het juiste adres. pricewise vergelijkt ongeveer 110 autoverzekeringen. Je kunt vergelijken op prijs, kwaliteit en klantoordeel.

Rol van de vergelijkingssite: Leadgenerator

Autoverzekeringen vergelijken met pricewise.nl


Via hoyhoy.nl (voorheen verzekeringssite.nl) kun je zelf binnen enkele minuten jouw verzekeringen vergelijken. Hiervoor vul je een aantal persoonlijke gegevens en wensen in. Vervolgens tonen ze de drie goedkoopste producten voor die verzekering. Je kunt altijd de details van de verzekering bekijken en vergelijken met andere verzekeringen. Vervolgens kun je de verzekering direct afsluiten of een offerte aanvragen. Bij hoyhoy.nl vergelijk je ongeveer 110 autoverzekeringen. Je kunt vergelijken op prijs, kwaliteit en klantoordeel. Je kan per verzekering de polisvoorwaarden inzien en vergelijken. Het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator

Vergelijk autoverzekeringen bij hoyhoy.nl


Geld.nl

Op zoek naar een goede en goedkope autoverzekering? Geld.nl vergelijkt de premies van meer dan 125 Nederlandse autoverzekeringen. Vergelijk autoverzekeringen en vind eenvoudig voor je auto de goedkoopste verzekering. Heb je die goede en goedkope autoverzekering gevonden, dan kun je direct deze autoverzekering afsluiten.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator

Vergelijk autoverzekering bij de financiele vergelijkingssite Geld.nl


Overstappen.nl

Met het vergelijken van autoverzekeringen kun je veel geld per jaar besparen op jouw premie. Overstappen.nl vergelijkt de beschikbare autoverzekeringen op basis van jouw type auto, leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Maak een vergelijking op basis van jouw situatie en bekijk zelf wat jouw persoonlijke top 3 van autoverzekeringen is. Vergelijk meer dan 120 autoverzekeringen en stap direct over naar de goedkoopste autoverzekeraar en doe je voordeel.

Rol van de vergelijkingssite: sitepartner, vergelijkingsmodule verzekeringssite

Autoverzekering vergelijken via overstappen.nl


Easyswitch.nl

Ga je een autoverzekering afsluiten? En ben je op zoek naar een geschikte verzekering met de juiste dekking en niet te duur? Door via EasySwitch.nl alle autoverzekeringen te vergelijken, krijg je een overzicht van autoverzekeringen die precies op uw situatie en wensen aansluiten.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen

Vergelijk autoverzekeringen met easyswitch.nl


Met de online tool op Diks.nl is de goedkoopste autoverzekering snel gevonden. Vul eerst enkele gegevens (zoals: kenteken, geboortedatum en het aantal schadevrije jaren) van de auto en de hoofdbestuurder in. Kies daarna de gewenste dekking. Je ziet direct een top 5 van goedkoopste aanbieders. Via Diks.nl vergelijk je verzekeringen van 40 verzekeringsmaatschappijen. De gekozen verzekering kan online afgesoten worden.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon

Autoverzekeringen vergelijken via diks.nl


Gerust.nl

Zoek je een uitgebreide en/of goedkope autoverzekering? Of een autoverzekering met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Op Gerust.nl kan je autoverzekeringen snel met elkaar vergelijken middels een autoverzekering simulatie.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator


Op Premie.nl werkt samen met de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Deze vertegenwoordigen een gezamenlijk marktaandeel van 85%. Daarnaast zijn meer dan 1100 assurantietussenpersonen bij Premie.nl aangesloten, een aantal dat dagelijks groeit.

Rol van de vergelijkingssite: leadgenerator

Vergelijk autoverzekeringen met premie.nl


Verzekeringen.com

Het vergelijken van autoverzekeringen is soms nog best lastig. Welke dekking moet ik kiezen en waar vind ik de beste of goedkoopste autoverzekering? Denk daarom goed na over welke verzekering het best bij jou past. Na het kiezen van de dekking kun je de verschillende autoverzekeringen vergelijken en deze direct afsluiten.

Rol van de vergelijkingssite: onafhankelijke tussenpersoon


Vergelijkdirect.com

Het vergelijken van autoverzekeringen is soms nog best lastig. Welke dekking moet ik kiezen en waar vind ik de beste of goedkoopste autoverzekering? Denk daarom goed na over welke verzekering het best bij jou past. Na het kiezen van de dekking kun je de verschillende autoverzekeringen vergelijken en deze direct afsluiten.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar verzekeraars


Vergelijkingssite.com (nieuw)

Op zoek naar een goedkopere autoverzekering? Het kan eenvoudig via Vergelijkingssite.com. Hier kun je alle autoverzekeringen vergelijken en online afsluiten

Vergelijk autoverzekeringen met vergelijkingssite.com


Verzekeraar.nl

Een autoverzekering vergelijken is de laatste jaren behoorlijk gemakkelijker geworden. Zo profiteer je bij hun eenvoudig van de beschikbare informatie die ze voor jou hebben verzameld. Je kunt de verzekeringen gemakkelijk naast elkaar zetten en ziet direct wat je bij de verschillende verzekeraars aan premie dient te betalen. Vergelijk 40 autoverzekeringen. Sorteer op Max. Maandpremie of Prijs kwaliteit score

Rol van de vergelijkingssite: Doorverwijzen naar sites van verzekeraars


Deze vergelijkingssite startpagina accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite autoverzekeringen


Met een autoverzekering vergelijkingssite vergelijk je autoverzekeringen op kenmerken zoals leeftijd, postcode, kenteken (scheelt invoeren gegevens voertuig), aantal schadevrije jaren, soort dekking (wa, wa+, WA casco), en geschatte kilometers per jaar.

Maar wie vergelijkt de autoverzekering sites en vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de autoverzekering vergelijkingssite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven