Beleggingen vergelijken

Vergelijker van belegging vergelijkingssites en beleggingssites. Best bezochte belegging vergelijkingssites en welke beleggingen vergeleken worden. Vergelijk de beste investeringen via belegging vergelijkers van je keus.

 

Belegging vergelijkingssites

Best bezochte beleggingssites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Morningstar.nl

Screen duizenden fondsen met vaste of aangepaste criteria gebaseerd op honderden datapunten om die fondsen te vinden die in jouw portefeuille passen. Met het gebruik van de geselecteerde criteria kunnen beleggers eenvoudig rendementen, ratings, risico's en kosten van twee of meer fondsen vergelijken. 5 sterren rating op basis van beleggingsresultaat ten opzichte van het risicoprofiel van het fonds.

Vergelijk beleggingsfondsen via morningstar.nl


Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is opgericht om particuliere en zakelijke bezoekers op een 100% onafhankelijke manier te helpen met het kiezen van de juiste beleggingsadviseur. Ze willen een zo volledig mogelijk overzicht geven van alle belegging of vermogen advieskantoren, en financieel planners in Nederland. Door alle informatie over belegging advieskantoren en klantervaringen te verzamelen, helpen ze bezoekers op de website om een betere keuze te maken. Consumentenbond is aandeelhouder in dit initiatrief.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar beleggingsadviseurs

Vergelijk beleggingsadviseurs bij advieskeuze.nl


Wil je in vastgoed beleggen? Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beleggingspand via deze website te koop aan te bieden. Op basis van 'no cure no pay' doen ze u graag een voorstel toekomen.

Vergelijk beleggingspanden bij beleggingspanden.nl


Fundix.nl

Fundix is in 2005 opgericht en is eind 2006 gestart met het aanbieden van online vermogensbeheerdiensten aan clienten.

Fundix bemiddeld in ruim 1000 beleggingsfondsen van o.a. Aberdeen, Amundi, Allianz Global, Allianz Nederland, ASN, AXA, BlackRock, BNP Paribas, BNP Fortis, Carmignac, Deutsche Bank, Delta Lloyd, Dexia, Dresdner VPV, DWS, Fidelity, Friesland Bank, Franklin Templeton, GAM, Henderson, ING, Insinger, Intereffekt, Invesco, J.P. Morgan, KBC, Kempen, Morgan Stanley, Oddo, Optimix, Petercam, Pictet, Pioneer, Pramerica, Robeco, Schroders, SNS, Sparinvest, Threadneedle, Triodos.

Beleggingsfondsen vergelijken via fundix.nl


Beleggingsmatch gelooft in een beleggingsmarkt waarin iedereen de beste aanbieder kan kiezen bij het beleggen van zijn geld. Beleggingsmatch.nl maakt dit mogelijk door op een onafhankelijke, inzichtelijke en makkelijke manier beleggingsdiensten van aanbieders te vergelijken.Beleggingsmatch.nl is de eerste complete, kosteloze en onafhankelijke vergelijkingssite die o.a. voor bezoekers totale kosten berekent.

Vergelijk beleggingen met beleggingsmatch.nl


Deze vergelijker van belegging vergelijkingssites en beleggingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite beleggen


Met een belegging vergelijkingssite vergelijk je onder andere beleggingsfondsen, aandelen, vermogensbeheer of vastgoed op kenmerken zoals rendement, risicoprofiel, beheersfee, kosten, looptijd of track record.

Maar wie vergelijkt de beleggingssites en belegging vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de vergelijker welke volgens jou de beste is links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven