Boeken vergelijken

Vergelijker van boekensites, boeken vergelijkingssites, en boeken webwinkels. Selectie van boeken vergelijkingssites en de best bezochte boeken webwinkels. Vergelijk boeken via boekensites en vergelijkers van je keus.

 

Boeken vergelijkingssites


Vindalleboeken.nl

Je kunt hier ruim 270.000 boeken vinden. Hou Vindalleboeken.nl in de gaten zodat je geen enkele boek mist. Hun database wordt namelijk elke dag vernieuwd. Ruim 7800 pagina's over boeken.

Vergelijk boeken bij vindalleboeken.nl


Selectie algemene vergelijkingssites

Overzicht van alle prijsvergelijkingssites en alle productvergelijkingssites

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Goedkope boeken - Beslist.nl

Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland. Je kunt producten, prijzen en shops met elkaar vergelijken en bepalen waar je boeken het beste online kunt kopen en bestellen. Via Beslist.nl vergelijk je boeken van meerdere winkels. Je kunt selecteren op genre, auteur, verschijningsjaar, taal, bindwijze, uitgeverij, illustrator, thema en prijs

Vergelijk boeken met beslist.nl


ad

Kelkoo vergelijkt prijzen en levertijden van boeken bij vele Nederlandse online winkels om jou te helpen de beste aanbiedingen te vinden en producten en prijzen te vergelijken. Gebruik deze site om snel en eenvoudig de nieuwste boeken, de mooiste literatuur, de lekkerste kookboeken, de mooiste dichtbundels en de goedkoopste paperbacks te vinden Via Kelkoo.nl vergelijk je boeken van ruim 10 winkels. Je kunt selecteren op budget, kortingspercentage en winke

Vergelijk boeken via kelkoo.nl


Ben je op zoek naar boeken en wil je eerst op prijs vergelijken en ervaringen van anderen lezen? Op Prijsvergelijk.nl vind je een uitgebreid overzicht van boeken aanbieders en vind je eenvoudig de laagste prijs. Vele webshops zijn aangesloten bij Prijsvergelijk zodat je verzekerd bent van de beste boek prijzen

Vergelijk boeken bij prijsvergelijk.nl


Boeken webwinkels

Best bezochte boekensites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank


Eci.nl is bij de meeste mensen bekend als boekenclub. Echter in 2010 heeft eci.nl het roer omgegooid naar een 'open' boekwinkel, waar iedereen kan kopen, ook zonder lid te zijn. Klanten kunnen putten uit een enorm assortiment boeken, maar ook cd's, dvd's en games.

Vergelijk boeken via eci.nl


Naast de winkelketen biedt Bruna meer dan 250.000 boeken aan via haar (mobiele)website www.bruna.nl. Via de (mobiele) website zijn naast (digitale) boeken en wenskaarten ook verschillende cadeauproducten verkrijgbaar en. Je kunt online bestellen, thuis laten bezorgen of afhalen in uw Bruna-winkel met o.a. de nieuwste thrillers, literatuur, pockets en psychologie, en een groot assortiment. alle artikelen (met uitzondering van wenskaarten) worden zonder verzendkosten binnen Nederland verstuurd.

Vergelijk boeken met bruna.nl


Cosmox, gestart in 2006, is een snelgroeiende webwinkel met een assortiment van meer dan 500.000 producten op het gebied van boeken, CD's, DVD's en games. Bij Cosmox betaal je nooit verzendkosten, en Cosmox heeft daarmee een onderscheidende positie tussen de webwinkels.

Vergelijk boeken bij cosmox.nl


Ako.nl

Boeken bestellen op AKO.nl gaat snel en is gemakkelijk en veilig. En met meer dan 180.000 Nederlandse en Engelse boeken en ruim 2000 tijdschriften heb je altijd een ruime keus. Boeken boven de 10 euro worden gratis thuisbezorgd en voor boeken onder 10 euro betaal je 1,50 euro bezorgkosten. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.


10% korting op e-Books

Boeken.com verkoopt uitsluitend boeken. Uitsluitend boeken! Meer dan 90.000 gewone boeken uit voorraad en 20.000 direct te downloaden e-Books. Vanaf 2010 richt Boeken.com zich op een aantal nichemarkten: spirituele boeken, kinderboeken, reisgidsen, kookboeken, geschiedenisboeken, ouderschapsboeken, kunstboeken en literatuur.

Vergelijk boeken met boeken.com


Boekencentrum Uitgevers is een toonaangevende uitgever op het gebied religie, theologie en zingeving. Jaarlijks verschijnen er zo'n 120 nieuwe titels (boeken en multimedia) over actuele en interessante onderwerpen die iets met religie of zingeving te maken hebben. Het aanbod is zeer gevarieerd: dagboeken, reisgidsen, theologie, pastoraat, wandelgidsen, pelgrimage, romans, kinderboeken, etc. Naast de fondsnaam Boekencentrum brengen ze boeken uit onder de bekende fondsen Meinema en Mozaiek.

Vergelijk boeken met boekencentrum.nl


Zoeb.nl

Zoeb.nl, de grootste christelijke boekensite. Waarom Zoeb? Bijna 200.000 titels; Kwaliteit voorop! Goede service; Binnen 24 uur geleverd (voor boeken die voorradig zijn); Verzendkosten 1,95 euro


Boek.net

Boek.net is een online boekhandel in Nederland. Al vanaf 1999 streven ze ernaar boeken zo snel en voordelig mogelijk te leveren aan hun klanten binnen Nederland en Belgiƫ. Ze specialiseren zich in boeken en bieden daarom het breedste assortiment van boeken aan in verschillende talen en zowel nieuw als tweedehands. In totaal vindt je meer dan 3 miljoen titels in deze online boekhandel.


Deze vergelijker van boeken vergelijkingssites en webwinkels accepteert alle boek vergelijkingssites, boekensites en de top 10 best bezochte webwinkels. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe boekensite of webshop.


Vergelijkingssite boeken


Met een boeken vergelijkingssite vergelijk je literetaire boeken, kinderboeken, sportboeken, hobby boeken, schoolboeken, reisgidsen, thrillers, computerboeken gezondheid boeken en geschiedenisboeken op kenmerken zoals verschijningsjaar, taal, bindwijze, uitgeverij, thema of prijs.

Maar wie vergelijkt de boekensites, boeken vergelijkers en webwinkels? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de boeken webwinkel welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven