Computers vergelijken

Vergelijker van computer vergelijkingssites en computer webwinkels. Een selectie van computer vergelijkingssites en best bezochte computer webwinkels. Vergelijk de beste computers via computer sites en vergelijkers van je keus.

 


Selectie computer vergelijkingssites

Overzicht van alle prijsvergelijkingssites en alle productvergelijkingssites

Zoek specifieker op tablets , spelcomputers of laptops

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Goedkope dvd's - Beslist.nl

Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland. Je kunt computers, prijzen en shops met elkaar vergelijken en bepalen waar je een computer het beste online kunt kopen en bestellen. Via Beslist.nl kun je selecteren op soort computer, merk en prijs.

Vergelijk computers via beslist.nl


ad

Via Kelkoo.nl vergelijk je vergelijken prijzen van computer hardware als laptops, desktops, all in ones, monitoren bij vele Nederlandse online winkels. Vergelijk de beste computer hardware voor thuis of kantoor online, lees beoordelingen van anderen en specificaties zodat je niet voor verassingen komt te staan en vind en koop vervolgens de beste en goedkoopste computer hardware online. Je kunt selecteren op merk en kenmerken.

Vergelijk computers via kelkoo.nl


Ben je op zoek naar computers en wil je eerst op prijs vergelijken en ervaringen van anderen lezen? Op Prijsvergelijk.nl vind je een uitgebreid overzicht van computer aanbieders en vind je eenvoudig de laagste prijs. Vele webshops zijn aangesloten bij Prijsvergelijk zodat je verzekerd bent van de beste computer prijzen

Vergelijk computers via prijsvergelijk.nl


Computer webwinkels

Best bezochte computer sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank


algemeen 468x60

Media Markt is de marktleider in Europa op het gebied van consumentenelektronica en sinds net iets meer dan een jaar is de webshop op Mediamarkt.nl een onderdeel van deze sterk groeiende winkelformule. In Nederland alleen al zijn er 28 fysieke winkels en natuurlijk een succesvolle webshop.

Vergelijk computers via mediamarkt.nl


Met al meer dan 20 jaar biedt Medion consumenten functionele en hoogwaardige elektronica aan, met aantrekkelijke designs en een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Met een uitgebreid productaanbod biedt Medionshop.nl voor iedere bezoeker hij/zij zoekt.

Vergelijk computers via medion.com/nl


Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Vergelijk computers via alternate.nl


Met al meer dan 20 jaar biedt centralpoint.nl consumenten functionele en hoogwaardige elektronica aan, met aantrekkelijke designs en een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Met een uitgebreid productaanbod biedt centralpoint.nl iedere bezoeker wat hij of zij zoekt.

Vergelijk computers via centralpoint.nl


Paradigit Retail levert een uitgebreid assortiment notebooks, tablets, desktop computers en randapparatuur in 24 winkels verspreid over Nederland en nu ook via de webshop.

Vergelijk computers via paradigit.nl


MyCom, de betere computerwinkel

MyCom.nl stelt zich ten doel de beste en meest innovatieve leverancier in Nederland te zijn van computers, computeronderdelen, notebooks, plasma- en LCD TV's, monitoren, digitale camera's, printers, opslag producten en overige IT gerelateerde producten.

Vergelijk computers via mycom.nl


Met 150 filialen is Dixons de grootste winkelketen van nederland op het gebied van persoonlijke elektronica en personal care. Dixons biedt keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA's en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games, mobiele en draadloze telefoons.

Vergelijk computers via dixons.nl


Icentre.nl

iCentre is de grootste Apple Premium Reseller keten in Nederland. Met 24 winkels en een online store biedt iCentre service aan consumenten, bedrijven en de educatieve markt.


Computerland.nl

Computerland.nl verkoopt computersystemen, onderdelen, accessoires en diensten. Naast de groeiende webshop heeft Computerland filialen gevestigd in Amsterdam (2), Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Nijmegen, Oss, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.


Misco Nederland is een van de grootste aanbieders van computer hard- en software, home entertainment, telecom en aanverwante artikelen. Sinds 1985 is Misco een betrouwbare leverancier voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt.

Vergelijk computers via misco.nl


Computerkopen.nl

Computerkopen.nl is een online aanbieder van gereviseerde computers. Computerkopen verkoopt alleen apparatuur van de hoogste kwaliteit en van de beste merken (A-merken).


Deze vergelijker van computer vergelijkingssites en webwinkels accepteert alle vergelijkingssites en de de top 10 best bezochte webwinkels. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite computer


Met een computer vergelijkingssite vergelijk je computers op kenmerken zoals: merk, processor type, processorsnelheid, besturingssysteem, RAM , model, harddisk-grootte of videokaart.

Maar wie vergelijkt de computer sites en computer vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de computer webwinkel welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven