Cruises vergelijken

Vergelijker van cruise vergelijkingssites. Best bezochte cruise vergelijkingssites en cruise reisbureaus. Vergelijk de beste cruises via cruise sites en vergelijkers van je keus.


Cruise vergelijkingssites

Best bezochte cruise sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Overzicht van alle vakantie vergelijkingssites

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Dreamlines vergelijkt en bemiddeld voor onder andere MSC Cruises, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Celebrity Cruises en Azamara Cruises. Laat jouw kinderen de tijd van hun leven ervaren bij Disney Cruises. Je kunt zelf jouw wenselijke combinatie uitzoeken. Er is keuze uit verschillende cabine-opties. Binnencabines, buitencabines en exclusieve kamers behoren allemaal tot de keuzes om uw droomreis in vervulling te brengen. Je hoeft niet bang te zijn voor verrassingen zodra je op het schip bent aangekomen, want op Dreamlines.nl kun je klantbeoordelingen lezen en schipvideo's bekijken. Hier kun je jouw eigen mening vormen over de service en facaliteiten op het uitgekozen schip.

Vergelijk cruises via dreamlines.nl


Cruisetravel is agent voor vele gerenommeerde cruisemaatschappijen. Dat betekent voor jou dat ze in nauw contact staan met de rederijen zelf en jou het beste aanbod kunnen doen. Er is altijd een schip dat bij je past. Je kunt bij hier kiezen uit 27 rederijen en meer dan 200 schepen van 3 tot 6 sterren, en hoeft ook niet bang te zijn dat je te veel betaalt. Wanneer je namelijk dezelfde cruise tegen dezelfde voorwaarden bij een andere Nederlandse aanbieder goedkoper ziet, dan matchen ze de prijs

Vergelijk cruises via cruisetravel.nl


Mondygo.nl

Eenvoudig zoeken & boeken in het complete vakantieaanbod van alle reisaanbieders (oa. Holland international, Oad, Neckermann). Mondygo checkt de laagste prijs bij alle aanbieders. Unieke mogelijkheid om te zoeken op basis van reisgezelschap. Dankzij Zoover klantbeoordelingen een objectief overzicht. Uitstekende klantenservice door ervaren reisadviseurs


Cruisereizen.nl

Op CruiseReizen.nl kunt u duizenden cruises inzien, vergelijken en vrijblijvend een optie nemen en is aangesloten bij de ANVR (05138), SGR (3640), Calamiteitenfonds en IATA. Dit met de laagste prijs garantie, persoonlijke service en geen boekingskosten.

Vergelijk cruises via cruisereizen.nl


Cruises.nu

Een cruise betekent relaxen, maar ook entertainment of beweging. Op een cruiseschip is namelijk vanalles te doen, van heerlijk dineren in een van de vele restaurants, tot een rustgevende behandeling in het wellness center. Het tijdperk van oubollige 'The Love Boat' is allang voorbij, cruises zijn het vakantietype van nu. En bovendien betaalbaar, want een minicruise is al te boeken voor minder dan 100 Euro.


Cruise.nl biedt een uitgebreid aanbod aan cruisevakanties. Zo bieden ze vele cruises aan die dichtbij huis vertrekken (Rotterdam, IJmuiden, Amsterdam, Hamburg of Kiel) of heerlijke cruises in de Middellandse Zee, het Midden en Verre Oosten, de Caribbean en Trans-Atlantische cruises. Cruise.nl stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de reizen en een speciaal cruiseteam is dagelijks bezig met het bedenken, inkopen, samenstellen en de kwaliteitscontroles hiervan.

Vergelijk cruises via cruise.nl


Overtocht.nl

Overtocht.nl biedt je alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe je gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoek en boek je direct online jouw ticket. Zo ben je altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs. Overtocht.nl opereert als een van de grootste online boekingsportalen voor ferryboot overtochten voor heel Europa. Zij werken samen met ongeveer 48 maatschappijen die af en aan varen over zo'n 250 vaarroutes.


BeleefCruisen.nl is de specialist voor cruises en cruisevakanties naar veel diverse bestemmingen. Alle reizen worden op maat gemaakt met de beste kwaliteit en service tegen een goede prijs

Vergelijk cruises via beleefcruisen.nl


Cruisereisburo.nl

Al meer dan 35 jaar een begrip in Best en ver daarbuiten! VakantieXperts Travel Service Best onderscheidt zich door kwaliteit, service en garantie. Cruisen is niet duur meer. In de zoekmachine presenteren wij u prijzen van cruise bestemmingen over heel de wereld. Cruisen, is een fantastische manier van vakantie vieren. Slapend op vakantie in jouw luxe hotel wat elke dag weer een nieuwe bestemming aandoet. Doordat cruisen een steeds vaker geziene manier van vakantie vieren is, worden er volop cruise schepen gebouwd.


Cruisefactory.nl

Bekijk hier uitgebreide aanbod aan cruises naar bijna alle windstreken. Cruise Factory is meer dan cruisen, want ze bieden de mogelijkheid om jouw cruise te combineren met een landarrangement op maat. Cruise Factory is thuis ter zee, ter land en in de lucht! Hoe maak je de juiste keuze en ben je verzekerd dat je jouw droomcruise maakt? Met een alfabet aan tips hoopt Cruise Factory bij te dragen tot jouw juiste keuze. Vergelijk ruim 280 cruise reizen.

Vergelijk cruises via cruisefactory.nl


Deze vergeijker van cruise vergelijkingssite en reisbureaus accepteert alle cruise vergelijkingssites en reisbureaus. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Consumenten vergelijking

Hier zie je meningen, ervaringen en tips van consumenten, en verslagen van de redactie.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven