Huisarts vergelijken

Vergelijker van huisartsen vergelijkingssites. best bezochte huisartsen vergelijkingssites en welke criteria je huisartsen vergelijken kunt. Vergelijk de beste huisartsen via huisartsen sites en vergelijkers van je keus.

 

Huisartsen vergelijkingssites

Best bezochte huisartsen sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Zoek breder op fysiotherapeuten

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Independer.nl

Op Independer kun je alle huisartsenpraktijken van Nederland vergelijken. Independer heeft belangrijke gegevens zoals speciale spreekuren, gegevens van artsen en voorzieningen voor je verzameld. Daarnaast hebben andere patienten een review gegeven over hun huisarts. Op basis hiervan heeft elke praktijk een klantcijfer gekregen. Zo kom je er snel achter welke huisarts het best bij jou past.

Vergelijk huisartsen via Independer.nl


Zorgkiezer.nl

Zoek, vind en vergelijk via zorgkiezer alle huisartsen en huisartsenpraktijken bij jou in de buurt. Zoek eenvoudig op plaats, regio of naam en neem vrijblijvend online contact op.

Huisartsen vergelijken bij zorgkiezer.nl


Ikzoekeenhuisarts.nl

Vind nu snel de juiste huisarts of huisartspraktijk bij jou in de buurt. Zoeken en vergelijken van huisartsen kan binnenkort ook op specialisatie, tarieven en kwaliteit. Op zoek naar bijvoorbeeld een vrouwelijke huisarts, een huisarts gespecialiseerd in kinderen of een huisarts met een avond spreekuur? Zoekeenhuisarts.nl heeft ze al voor je gevonden.

Vergelijk huisartsen met Ikzoekeenhuisarts.nl


Deze vergelijker van huisarts vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite huisartsen


Met een huisarts vergelijkingssite vergelijk je huisartsen op kenmerken zoals klant beoordelingen, afstand, aantal medewerkers, avondspreekuur of reviews.

Maar wie vergelijkt de huisartsen sites en huisarts vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de vergelijker welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

 

Google link suggesties

Klik = naar boven