Motorverzekeringen vergelijken

Vergelijker van motorverzekering vergelijkingssites. Best bezochte motorverzekering motorverzekering sites en vergelijkingssites, rol van de vergelijkers en hoeveel motorverzekeraars vergeleken worden.

 

Motorverzekering vergelijkingssites

Best bezochte motorverzekering sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Pricewise.nl

Via PriceWise vergelijk je duidelijk de verschillende soorten motorverzekeringen met elkaar en in de meeste gevallen kan je de motorverzekering gelijk afsluiten. Door je motorverzekering goed te vergelijken kan je veel geld besparen. PrizeWize streeft ernaar zo volledig mogelijk te zijn in de vergelijking van verzekeringen. Ook Direct Writers worden meegenomen in de vergelijking .

Rol van de vergelijkingssite: leadgenerator

Vergelijk motorverzekeringen via pricewise.nl


Als specialist in goedkope motorverzekering weet Diks Verzekeringen dat de wensen per klant verschillen. Met Diks haal je de specialist in huis die u een motorverzekering op maat biedt tegen de beste premie. Via Diks.nl vergelijk je online verzekeringen van 40 verzekeringsmaatschappijen. De gekozen verzekering kan online afgesoten worden.

Rol van de vergelijkingssite: onafhankelijk tussenpersoon

Vergelijk motorverzekeringen via diks.nl


Premie.nl

Op Premie.nl werkt samen met de belangrijkste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Deze vertegenwoordigen een gezamenlijk marktaandeel van 85%. Daarnaast zijn meer dan 1100 assurantietussenpersonen bij Premie.nl aangesloten, een aantal dat dagelijks groeit.

Rol van de vergelijkingssite: leadgenerator

Vergelijk motorverzekeringen met premie.nl


Geencentteveel.nl

Er zijn veel varianten dus een motorverzekering vergelijken is verstandig, Geencentteveel.nl helpt je om gemakkelijk de juiste en goedkope motorverzekering te kiezen. Vergelijk 8 verzekeraars en meer dan 21 motorverzekeringen.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon, leadgenerator

Vergelijk motorverzekeringen via geencentteveel.nl


Premie-vergelijken.nl


Je kunt via deze website direct online de premie voor een motorverzekering vergelijken en afsluiten. Je hebt keuze uit vele verzekeraars, zo vindt je een goedkope motorverzekering die bij jouw wensen past. Onderdeel van een assurantiekantoor. Onduidelijk welke verzekeraars vergeleken worden.

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon

Vergelijk motorverzekeringen via premie-vergelijken.nl


Verzekering.nu

Selecteer het merk en model van jouw motor en bereken online de goedkoopste motorverzekering. Hieronder kun je gemakkelijk en snel polisvoorwaarden en premie van vele verzekeraars online vergelijken. Vervolgens kun je online jouw motor verzekeren. Onduidelijk welke verzekeraars vergeleken worden

Rol van de vergelijkingssite: tussenpersoon

Vergelijk motorverzekeringen via verzekering.nu


Deze vergelijker van motorverzekering vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite motorverzekering


Met een motorverzekering vergelijkingssite vergelijk je motorverzekeringen op kenmerken zoals soort dekking (wa, wa+, wa casco), gegevens over de motor, gegevens over het verbruik, en betalingstermijn.

Maar wie vergelijkt de motorverzekering sites en motorverzekering vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven