Tandartsen vergelijken

Vergelijker van van tandarts vergelijkingssites. Best bezochte tandarts vergelijkingssites, wat je vergelijken kunt en hoeveel tandartsen vergeleken worden. Vergelijk de beste tandartsen via tandartsen sites en vergelijkers van je keus.

 

Tandarts vergelijkingssites

Best bezochte tandartsen sites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Independer.nl/tandartsen

Hier zie je de laatste reviews over een tandarts-, mondhygiene- of orthodontiepraktijk. Ben je op zoek naar alle reviews over een bepaalde praktijk? Vul dan de plaats of postcode in en vind de praktijk die je zoekt. Wil je gelijk zelf je eigen ervaring achterlaten, dan kan dat ook.

Vergelijk tandartsen via independer.nl


Zorgkaartnederland.nl

ZorgkaartNederland biedt een compleet en onafhankelijke overzicht van het tandarts aanbod in Nederland. Alles staat op een plek. Zorgconsumenten hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de tandarts van hun keuze. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 7920 tandartsen in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle tandartsen in Nederland staat op 8.7. De tandartsen zijn verdeeld over 4332 tandartsenpraktijken, 53 orthodontiepraktijken en 96 overige instellingen.

Tandartsen vergelijken bij zorgkaartnederland.nl


Tandarts.nl

Tandarts.nl heeft als doel om aan de patient in het Nederlandse taalgebied hoogwaardige informatie over de mondzorgkunde te verspreiden. Tandarts.nl geeft objectieve informatie die voldoet aan de huidige en algemeen geldende wetenschappelijke opinie. Naast de informatie die door hun geschreven is, kun je ook de informatie vinden van het Ivoren Kruis, de landelijke vereniging voor de preventie van mond- en tandziekten en de bevordering van de mondgezondheid. Vergelijk tandartsen op specialisme en of de tandarts nieuwe patienten aanneemt.

Vergelijking tandartsen met tandarts.nl


Zorgkiezer.nl/tandarts

Met de tandartsvergelijker van ZorgKiezer.nl kan je de tandarts vergelijken op plaats, behandeling en prijs. Zo vind je simpel en snel de goedkoopste tandarts bij jou in de buurt. Door in de zoekresultaten te klikken op een tandartspraktijk, kan je makkelijk meer informatie vinden over de tandarts zoals specialismen of openingstijden. Ben je naar de tandarts geweest? Laat dan een beoordeling/review achter over jouw tandarts en deel jouw ervaring met iedereen. Vergelijk ruim 5780 tandartsen.

Vergelijk tandartsen via zorgkiezer.nl


Vergelijkmondzorg.nl

VergelijkMondzorg is een onafhankelijk en transparant platform voor het vergelijken van tandartsverzekeringen en tandartstarieven en geeft de gebruiker de mogelijkheid om een mondzorgverlener te zoeken in zijn buurt. Alle zorgverzekeraars worden meegenomen in de vergelijking, de goedkoopste 20 die voldoen aan jouw zoekcriteria worden weergegeven. Wanneer zorgverzekeraars zowel natura als restitutie polissen aanbieden wordt standaard de restitutiepolis (vrije zorg keuze) weer gegegeven. Selecteer tandartsen in jouw omgeving op specialismes en vergelijk de tandartstarieven.

Vergelijk tandartsen bij vergelijkmondzorg.nl


123tandarts.nl

Hun missie is om op een eenvoudige manier tandartsen te vergelijken. Op een heldere manier vergelijken ze tandartspraktijken op hun testresultaat. Het is hierdoor gemakkelijk om per plaats tandartspraktijken met elkaar te vergelijken. Alle tandartsen staan op deze website vermeld. Een tandarts kiest er zelf voor of hij/zij informatie op deze website plaatst over tarieven, behandelingen, specialismen en bijzondere faciliteiten. Zoek tandartsen in de buurt met de juiste specialismes en vergelijk de tarieven en testresultaten.

Tandartsen vergeliijken via 123tandarts.nl


Tandzorgtarieven.nl (nieuw)

Omdat je een vaste zorgpremie betaalt, denk je misschien dat het niet zo belangrijk is hoeveel een tandartsbehandeling precies kost. Veel mensen weten niet dat hun zorgverzekeraar de kosten maar voor een deel vergoedt. Daarom is het nuttig de tarieven te controleren, zelfs als je het meest uitgebreide aanvullende pakket hebt voor tandartskosten. Je wilt toch niet teveel bijbetalen? Dan is het zeker de moeite waard om de tarieven van tandartsen in Nederland met elkaar te vergelijken op deze website

Vergelijking tandartstarieven via tandzorgtarieven.nl


Deze vergelijker van tandarts vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Vergelijkingssite tandartsen


Met een tandarts vergelijkingssite vergelijk je tandartsen op tarieven voor controle, kosten voor behandeling, beoordeling, of acceptatie nieuwe klanten.

Maar wie vergelijkt de tandartsen sites en tandarts vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de tandarts vergelijkingssite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

 

Google link suggesties

Klik = naar boven