Toegangskaarten vergelijken

Vergelijker van ticket vergelijkingssites. Best bezochte ticketsites en voor welke evenementen entreetickets aangeboden worden. Vergelijk toegangskaarten via ticketsites en ticket vergelijkers van je keus.

 

Ticketsites

Best bezochte ticketsites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Zoek specifieker op dierentuinen , pretparken of theater / musical

Zoek breder op vliegtickets

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


468x60 Algemeen

Ticketmaster is wereldwijd marktleider in ticketing voor evenementen. Met meer dan 237 miljoen klanten behoort het tot de grootste e-commerce bedrijven ter wereld. Ticketmaster.nl heeft meer dan 750.000 unieke bezoekers per maand en verkoopt tickets voor concerten, festivals, comedy, sportevenementen, family entertainment en andere evenementen. Dit doen we in opdracht van de organisatoren van deze evenementen zoals Mojo Concerts, Ahoy, Paradiso, Melkweg, Groots Met Een Zachte G en vele andere live evenementen.

Tickets vergelijken met ticketmaster.nl


Viagogo banner WK-kaarten 468x60

Viagogo is 's werelds grootste ticketmarktplaats, met haar hoofdkantoor in Zwitserland en met lokale taal websites in meer dan 30 landen. Ze bieden een veilig online uitwisselingsplatform dat mensen in staat stelt om kaarten te kopen en te verkopen voor live sport- en entertainmentevenementen, zelfs als ze aan de kassa uitverkocht zijn. Vergelijk via ViaGoGo tickets voor Concerten, Sport, Theater bij viagogo, een online ticket marktplaats. Koop en Verkoop Tickets

Tickets vergelijken met viagogo.nl


Onlineticketshop.nl

Alle Concerten op een rijtje. Ze hebben ook kaarten voor alle evenementen bijvoorbeeld: Decibel 2014 of De Toppers. Bij Onlineticketshop vindt je concerten voor vrijwel alle locaties in Nederland. Enkele voorbeelden van de locaties waarvoor ze kaarten aanbieden zijn: Ziggo Dome en de Heineken Music Hall. Onlineticketshop.nl is een private onderneming gespecialiseerd in verkoop van tickets voor populaire (sport)evenementen, voetbalwedstrijden, concerten en festivals.

Vergelijk entreetickets via onlineticketshop.nl


Dagtickets.nl

Op Dagtickets.nl kun je eenvoudig, snel en veilig direct tickets kopen voor een dagje uit. Op Dagtickets bestel je eenvoudig tickets met korting voor meer dan 50 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in heel Europa. Je ontvangt de tickets per e-mail zodat je ze meteen uit kunt printen. Je hoeft niet meer te wachten bij de kassa maar kunt meteen het park betreden met je zelfgeprinte e-ticket.

Toegangskaarten vergelijken met dagtickets.nl


Tickettribune.nl

TicketTribune is een professionele ticketservice en is gespecialiseerd in de wederverkoop van tickets voor (uitverkochte) concerten en evenementen. TicketTribune koopt de kaarten in via door haar erkende handelaren en leveranciers. Ook koopt TicketTribune kaarten van particulieren, zoals jij. Via kun website kunt je uw tickets aanbieden. Indien dit voor hun bruikbare tickets zijn doen ze jou graag een aanbod. TicketTribune biedt tickets aan voor sportwedstrijden, concerten, evenementen, toneel-, musical- en cabaretvoorstellingen

Entreetickets vergelijken bij tickettribune.nl


Ticko.nl

Ticko is een spin-off van telegraaftickets.nl. Vergelijk en bestel hier tickets voor attractieparken, dierenparken, dagje uit, entertainment of Wellness. Korting op tickets, veilig en vertrouwd betalen, direct je tickets per e-mail ontvangen, geen verborgen kosten

Tickets vergelijken met ticko.nl


Mrticket.nl

Via Mrticket.nl Vergelijk je tickets van de volgende categorieen: pretparken, dierentuinen, dagje uit, musea, sport, vrijgezellen. Je kunt selecteren op besteming, provincie en maand.


Rang1tickets.nl

Op zoek naar concertkaarten of tickets voor jouw favoriete artiest of band? Dan hoef je niet verder te zoeken. Rang1tickets verkoopt Tickets voor alle concerten in Nederland. Je kunt ook bij hun terecht voor Musicals, cabaret, sport en andere evenementen. Rang1Tickets is een online wederverkoper van tickets voor musicals, cabaret, concerten en andere evenementen. Rang1Tickets is gevestigd in Utrecht en draagt het EUSTA keurmerk.


Worldticketshop.nl

Worldticketshop is een vooraanstaande online ticket marktplaats waar u concertkaartjes, voetbalkaartjes en theater tickets kunt kopen en verkopen. Je kunt op deze online marktplaats veilig en eenvoudig tickets kopen bij een uitgebreid netwerk van professionele verkopers. Worldticketshop verkoopt tickets voor live entertainment over de hele wereld


Budgetticket.nl

Budgetticket is een private en onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in het aanbieden van tickets voor populaire en uitverkochte (sport) evenementen, concerten en tickets voor plaatsen die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn. Je kan bij hun altijd terecht voor concert,theater en sport tickets. Ook als een evenement is uitverkocht kunnen ze als ticketservice nog de juiste kaarten voor jou regelen. Je hoeft zich geen zorgen te maken over de geldigheid van de kaarten ze werken namelijk alleen met betrouwbare leveranciers.


4ALLtickets.nl

4ALLtickets is een private onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in het verkopen van tickets voor uitverkochte en populaire evenementen en premium hard-to-get tickets die jou de mogelijkheid geven te genieten van een heerlijke avond uit. 4ALLtickets is gespecialiseerd in het aanbieden van tickets voor 'uitverkochte' en populaire (sport) evenementen en concerten en tickets voor premium plaatsen die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn.


Sterrentickets.nl

Sterrentickets is de enige website in Nederland waar u alleen maar tickets van Nederlandse artiesten kunt kopen. Wij zijn er voor de echte fans van muziek van eigen bodem. Van Guus Meeuwis, Frans Duijts, Symphonica in Rosso, Andre Rieu, Toppers in concert, Nick en Simon tot Hans teeuwen en K3


Besteltickets.com

BestelTickets.com voegt alle betrouwbare en met zorg geselecteerde ticketaanbieders samen voor al dan niet uitverkochte concerten, evenementen, theater, cabaret, festivals en voetbal en andere sport evenementen. Zo vindt je altijd de goedkoopste tickets bij de secundaire ticketing partners. Op besteltickets.com vergelijk je alle tickets voor concerten, evenementen, cabaret, theater, musicals, voetbal en andere sport evenementen. Kaarten van diverse professionele ticketbureaus of platforms voor kaartverkoop vergelijk je op prijs, locatie of datum.


Deze vergelijker van ticket vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe vergelijkingssite


Ticketsite


Met een ticketsite vergelijk je toegangskaarten voor evenementen, concerten, dagjes uit, attractieparken, entertainement of wellness op prijs. Meestal is het goedkoper om via een ticketsite een kaartje te kopen dan aan de deur.

Maar wie vergelijkt de ticketsites? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de ticketsite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Door middel van plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

Google link suggesties

Klik = naar boven