Zorgverzekeringen vergelijken

Vergelijker van zorgverzekering vergelijkingssites. Best bezochte zorgverzekering vergelijkingssites, de rol van de vergelijkers en een stappenplan met tips. Vergelijk zorgverzekeringen via zorgverzekering sites en zorgvergelijkers van je keus.

 

Zorgverzekering vergelijkingssites

Best bezochte zorgverzekering vergelijkingssites staan bovenaan, volgens de alexa traffic rank

Tekstlinks hieronder openen in een nieuw venster


Independer.nl

Gemak staat bij independer voorop. Na een paar vragen geven ze jou een top 3 op maat. Zo vind je snel de verzekering die bij je past. Heb je besloten welke verzekering je wilt? Dan kun je in een paar clicks vrijwel elke verzekering via independer afsluiten. Voor verzekeringen die je niet bij hun kunt afsluiten, verwijzen ze je door naar de site van de aanbieder. Via Independer.nl vergelijk je 900 verschillende zorgverzekeringen bij 43 zorgverzekeraars. Vergelijk de prijs en voorwaarden. Voordeel: Je kunt bij deze vergelijkingssite als filter optie aangeven welk ziekenhuis of fysiotherapeut je in ieder geval naar toe wil kunnen gaan.

Vergelijkingssite rol: tussenpersoon, leadgenerator, direct kanaal Achmea groep

Vergelijk zorgverzekeringen via independer.nl


Bij PriceWise kan je 100% onafhankelijk je zorgverzekering vergelijken. Hier zie je de goedkoopste basisverzekeringen op een rij. Wil je ook een aanvullende verzekering afsluiten? Vul dan je geboortedatum en geslacht in. Je krijgt dan de 3 meest gekozen aanvullende verzekeringen te zien. Zoek je een specifieke dekking? Deze kun je heel makkelijk toevoegen. Deze zorgverzekering vergelijkingssite streeft ernaar zo volledig mogelijk te zijn in zorgverzekeringen vergelijken, ook Direct Writers worden meegenomen in de vergelijking. Voordeel: Je ziet in het resultatenoverzicht gelijk of er directe acceptatie is.

Vergelijkingssite rol: leadgenerator

Vergelijk zorgverzekeringen bij pricewise.nl


Hoyhoy.nl

In de maanden november en december kun je overstappen naar een andere zorgverzekering. Op hoyhoy.nl (voorheen verzekeringssite.nl) kun je eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken en de verzekering kiezen die het beste bij jou past. Via hoyhoy.nl vergelijk je zorgverzekeringen bij 37 zorgverzekeraars. Vergelijk de prijs en voorwaarden. Voordeel: Wanneer je via hoyhoy.nl een zorgverzekering afsluit profiteer je van hoge kortingen. hoyhoy.nl biedt vele verschillende collectiviteitskortingen waar je uit kunt kiezen, met kortingen die oplopen tot wel 12 procent.

Vergelijkingssite rol: tussenpersoon, leadgenerator

Vergelijk zorgverzekeringen via hoyhoy.nl


Geld.nl

Op Geld.nl vind je objectieve vergelijkingen, Bij elke vergelijking zie je eenvoudig meer informatie over jouw vergelijking, welke producten ze vergelijken, hoe ze vergelijken en hoe resultaten tot stand komen. Op Geld.nl kun je in veel gevallen het product ook direct afsluiten. Via Geld.nl, als tussenpersoon, of direct bij de aanbieder van het betreffende product

Vergelijkingssite rol: tussenpersoon, leadgenerator


Zorgwijzer.nl (vernieuwd)

De focus ligt op het aanbieden van zorgwijzers voor bekende en minder bekende aandoeningen, het laatste nieuws omtrent het zorgverzekeringsstelsel, zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en het verzamelen van klantbeoordelingen over de zorgverzekeraars in Nederland. Op ZorgWijzer.nl hoef je niet zoals bij vele andere vergelijkingssites persoonlijke informatie in te voegen om een vergelijking te kunnen zien. Je ziet namelijk direct een overzicht met de goedkoopste zorgverzekeringen op en rij. De zorgverzekering kun je veilig en snel afsluiten op de website van de verzekeraar zelf.

Vergelijkingssite rol: Doorverwijzen naar sites van verzekeraars

Zorgverzekeringen vergelijken bij zorgwijzer.nl


Overstappen.nl

Overstappen.nl vergelijkt alle zorgverzekeringen op prijs en dekking. In deze zorgvergelijker kun je ruim 30 zorgverzekeraars vergelijken op prijs, kwaliteit en klantoordeel. Vergelijk zorgverzekeringen van 39 zorgverzekeraars op prijs, kwaliteit en klantoordeel. Vind de zorgverzekering die het beste bij jouw situatie past. Vergelijk alle zorgverzekeringen en zorgverzekeraars en stap over.

Vergelijkingssite rol: sitepartner, vergelijkingsmodule verzekeringssite

Zorgverzekeringen vergelijken bij overstappen.nl


Easyswitch.nl

Stap uiterlijk 31 december over naar een andere zorgverzekering voor het volgende jaar. Heb je zelf jouw zorgverzekering voor 31 december opgezegd? Dan heb je tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen

Vergelijk zorgverzekeringen met easyswitch.nl


Zorgverzekering.net

Zorgverzekering.net is 1 van de grootste websites op het gebied van zorgverzekeringen. Door jarenlange ervaring en koppelingen met alle premie data is Zorgverzekering.net 1 van de meest complete vergelijkers in Nederland. Aan de hand van uw persoonlijke gegevens is het mogelijk om gemakkelijk een op uw situatie aangepast overzicht te krijgen. Zorgverzekering.net valt onder toezicht van de Autoriteit Financiele Markt (AFM). Zorgverzekering.net is volledig en objectief in het vergelijken van zorgverzekering premies.

Vergelijkingssite rol: Doorverwijzen naar sites van verzekeraars


Budger.nl (nieuw)

Budger is een gratis en onafhankelijke service waarmee een groot aantal verschillende zorgverzekeringen op 1 plek kunnen worden vergeleken, en waarmee je, op basis van persoonlijke voorkeuren, eenvoudig de beste aanbiedingen vindt.

Vergelijkingssite rol: Doorverwijzen naar sites van verzekeraars

Vergelijk internetproviders via budger.nl


Eerlijk zorgverzekering vergelijken voor 2014, compleet met premies en dekkingen eenvoudig goedkoopste kiezen, sluit direct af met korting. Deze zorgverzekering vergelijkingssite vergelijkt alle zorgverzekeraars. Wanneer jij je eigen wensen hebt aangegeven, zie je online een persoonlijke resultatenlijst met de beste verzekeringen. Staat je huidige zorgverzekeraar er niet tussen? Voeg deze eenvoudig toe, zodat je ze met elkaar kunt vergelijken. Je ziet snel welke zorgverzekering het goedkoopste is.

Vergelijkingssite rol: leadgenerator

Vergelijk zorgverzekeringen via zorgkiezer.nl


In Nederland moeten we allemaal een zorgverzekering hebben. Dat is wettelijk verplicht. Je mag wel zelf beslissen waar je die verzekering afsluit. De verschillen tussen verzekeraars zijn groot, dus zorgverzekeringen vergelijken loont wel degelijk.

Rol van de vergelijkingssite: doorverwijzen naar verzekeraars

Zorgverekering vergelijken bij verzekeringen.com


Vergelijkingssite.com (nieuw)

Waar krijg je goede zorg en welke zorg aanbieders zijn er. Welke is de beste en welke is de goedkoopste? En hoe zit het met jouw verzekering?. Deze site biedt jou de mogelijkheid om alle zorgverzekeringen te vergelijken.

Vergelijk zorgverzekeringen met vergelijkingssite.com


Zorgwatch.nl

Zorgwatch.nl is een site die voor gebruikers overzichtelijk in elkaar zit. waar men van alle verzekeraars, onafhankelijk ze er wel of geen geld aan verdienen, kunnen zien wat de premie is, of welke aanvullende pakket beschikbaar zijn. Je kunt snel en overzichtelijk alle zorgpremies inzien en via 1 klik ben je op de site van de zorgverzekeraar. In tegenstelling tot veel andere vergelijkingssites geeft Zorgwatch.nl een overzicht van alle zorgverzekeraars in Nederland. De aanvullende verzekeringen tussen zorgverzekeraars kunnen veel verschillen. Daarom hebben ze er voor gekozen, om enkel de meest gekozen vergoedingen te laten zien.

Vergelijkingssite rol: doorverwijzen naar zorgverzekeraars


Verzekeraar.nl

Verzekeraar.nl is in het leven geroepen om transparantie te bieden op de verzekeringsmarkt. Zo toont Verzekeraar.nl informatie als de premie, eigen risico en dekking van een verzekering. Vergelijk goedkoopste Verzekeringen razendsnel op Verzekeraar.nl Vergelijk 450+ Verzekeringen.Onder andere OHRA, CZ, Achmea en Unive. Sorteer op Max. Maandpremie of Prijs kwaliteit score

Vergelijkingssite rol: Doorverwijzen naar sites van verzekeraars


Handigvegelijken.nl

Handigvergelijken.nl is een vergelijkingssite waar consumenten onder andere zorgverzekeringen met elkaar kunnen vergelijken. Op basis van belangrijkste variabelen zoals eigen risico en aanvullende paketten worden premies berekend

Vergelijkingssite rol: Doorverwijzen naar sites van zorgverzekeraars


Deverzekeringsvergelijker.nl

Deverzekeringsvergelijker.nl heeft bijna alle tarieven en dekkingen van de verzekeraars in Nederland ter beschikking. Bij een aantal van deze verzekeraars hebben ze extra kortingen kunnen bedingen voor de bezoekers van Deverzekeringsvergelijker.nl. Zoveel mogelijk verzekeraars meegenomen in de vergelijking, zodat de consument een totaal transparante vergelijking krijgt, ongeacht of deze verzekeraar een samenwerking heeft met De Verzekeringsvergelijker.

Vergelijkingssite rol: tussenpersoon


Deze vergelijker van zorgverzekering vergelijkingssites accepteert alle vergelijkingssites. Klik hiernaast voor meer informatie en voor aanmelding van een nieuwe zorgverzekering vergelijkingssite


Vergelijkingssite zorgverzekering


Met een zorgverzekering vergelijkingssite vergelijk je zorgverzekeringen op kenmerken zoals hoogte van het eigen risico voor basisverzekeringen en keuze uit aanvullende verzekeringen, bijvoorbeeld voor fysiotherapie, medicijnen, medische hulp in het buitenland , alternatieve geneeswijze, vergoeding brillen of contactlenzen, extra tandarts verzekering, vrije artsen keuze of andere specifieke wensen.

Maar wie vergelijkt de zorgverzekering sites en zorgverzekering vergelijkers? Juist! ...WIJ, de consumenten. Deel hier je mening, ervaringen en tips zodat we een vergelijking krijgen voor, en door consumenten. Of stem op de zorgverzekering vergelijkingssite welke volgens jou de beste is, links bovenaan deze pagina.

Bekijken van de reacties van consumenten en verslagen van de redactie, ervaringen delen en meediscuseren kan via de aanmeldservice van facebook, yahoo, aol en hotmail.

Via plaatsting van een bericht, geef je aan dat je je aan de spelregels zult houden

 

Advertentie

 

Google link suggesties

Klik = naar boven